Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle emojiyle mesaj vermeye çalışıyorlar ya delleniyorum birşey biliyorsan yaz yoksa sus

Sorun menajerlerin galatasaray'da çok rahat bir şekilde oyuncu ayartabilmesi. Daha altyapında ki oyuncularla bile sözleşme imzalayamıyorken as takımından bir oyuncu menajer ayartmasıyla gidiyorsa orada otorite boşluğu vardı.
bunun otorite boşluğuyla ne alakası var Allahını seversen?bu dünyanın her yerinde böyle artık bunun adı ayartmak değil oyuncunun tercihi demek daha doğru olur napıcan kırbaçmı vurucan adama istemiyosa gider takımdan her takımda bu böyledir

bu çocuk mısırda büyümüş büyük ihtimalle ilk defa yurt dısına bizim için çıktı ailesini eşini getirmemiş gencecik bi delikanlı kendine ev tutmuş gene eşini vs getirmemiş bu adamın kafasına girmek için menajer vs olmaya gerek yok zaten bu çocuk fransa hayalleri kuruyodu;gece hayatını vs bilemem özel hayatı beni ilgilendirmez !bu takım kreş değil anaokuluda değil abdürrahim beyin pohpohlamaları özel ilgi alakaları yok artık milyonları alıyosa prof şekilde işini yapıcak herkes yapmıyosa yapamıyosa üstüne teklif alıp gitmek istiyosa güzelce yollarsın olur biter abartmayın bu kadar olayı;burda çoğu insansın derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...
Niye getirmemiş bunu bilen var mı?

Biat özelliği yüksek bir forvet istiyorum.

images-21.webp

Biyad Mahrez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt