Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.198
Şöyle emojiyle mesaj vermeye çalışıyorlar ya delleniyorum birşey biliyorsan yaz yoksa sus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durum doğruları söylediği gerçeğini değiştirmiyorfrat topal mallıgıyla öne çıkan bir bey
bunun otorite boşluğuyla ne alakası var Allahını seversen?bu dünyanın her yerinde böyle artık bunun adı ayartmak değil oyuncunun tercihi demek daha doğru olur napıcan kırbaçmı vurucan adama istemiyosa gider takımdan her takımda bu böyledirSorun menajerlerin galatasaray'da çok rahat bir şekilde oyuncu ayartabilmesi. Daha altyapında ki oyuncularla bile sözleşme imzalayamıyorken as takımından bir oyuncu menajer ayartmasıyla gidiyorsa orada otorite boşluğu vardı.
+15m filandırMerhaba Arkadaslar … Moffi ne durumda ?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Niye getirmemiş bunu bilen var mı?bu çocuk mısırda büyümüş büyük ihtimalle ilk defa yurt dısına bizim için çıktı ailesini eşini getirmemiş gencecik bi delikanlı kendine ev tutmuş gene eşini vs getirmemiş bu adamın kafasına girmek için menajer vs olmaya gerek yok zaten bu çocuk fransa hayalleri kuruyodu;gece hayatını vs bilemem özel hayatı beni ilgilendirmez !bu takım kreş değil anaokuluda değil abdürrahim beyin pohpohlamaları özel ilgi alakaları yok artık milyonları alıyosa prof şekilde işini yapıcak herkes yapmıyosa yapamıyosa üstüne teklif alıp gitmek istiyosa güzelce yollarsın olur biter abartmayın bu kadar olayı;burda çoğu insansın derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...
El öpsun baş tacı olurBiat özelliği yüksek bir forvet istiyorum.
Malatyaya atti yav 1tane. Yanlis mi hatirliyorum?Golü atacak adam yok, Halil'in çok iyi oynadığı Antalya maçı var mesela gol atamadı, şampiyonluk maçı çok iyidi gol atamadı.
Halil gol anlamında çok kısıtlı bir topçu
Pozisyon yaratıp giriyor ama gol yapamıyor
-Bu durum doğruları söylediği gerçeğini değiştirmiyor
Dişlek var 7 milyona salarlar. Biat eder hemde en kralından. Gol atamadığı uzun dönemler olur ama olsun boku orta saha oyuncularına olmadı kereme atar getiremiyor diye.Biat özelliği yüksek bir forvet istiyorum.
Biat özelliği yüksek bir forvet istiyorum.
Savunma ve ortasaha görevini yerine getirseydi bir golcünün ipi çekmesini beklemeyecektin.
çünkü külübe hocaya takıma edilen hakaretleri görüyorum dayanamıyorum ben GALATASARAYLIYIM takımıma sacmasapan hakaretler edilince fikrimi soyluyorum kusura bakmaHala aynı mesaj birader aynı şeyleri neden sürekli yazıyorsun