Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamed bu saatten verimli olmaz adam kafada bitirmiş transfer için ülkeye bile gidiyor transfer olmuyor köprülerin atması normal.
O kadar da uzun boylu değil. Kimse hiçbir takımın kölesi değil ama sözleşmeyi de zorla imzalatmadık kendisine. Koca klüp kendisine yatırım yapıyor. Koca Galatasaray da onun kölesi değil. Ki ben bu diyalogların gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bizim için değil kendisi için oynayacak.

Mohammed'e neden suç buluyoruz yahu.Adam bir gol kaçırdı diye fatih terim medyanın önünde milletin önüne attı adamı.Sonra da açıkça kızağa çekti.Ayrica yerine oynayan adamların ne goller kaçırıp lafı bile edilmediğini de gördü.Ben olsam bende gitmek isterim.Utanmasa bazıları terim haklı diyecek.Neyse Fatih Terim şu adamciliktan vazgeçip kucak açarsa ve taraftarda gerekeni yaparsa olay kapanır.Ancak ben F.Terim'den boyle aydın bir hareket beklemiyorum açıkçası.
Şu anda benim aklımdaki soru. Muhammed e gol kaçırdığı için mi tepki verdiği yoksa Muhammed gitmek istediği için oyuna konsantre olamıyor onun bilincinde olduğu için verdiği tepki miydi?
Bu transfer mevzusunu biz bugün öğrendik ama hoca 1 ay evvelinden biliyorsa?
Hayırlısı olsun artık ne diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt