Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işlerin masum olduğuna inanmıyorum artık.2 yıl önce 2 forvet alınacak denilip gomis yollandı hiç alınmadı.Şimdi de forvet almadan forvetini kelepir fiyata bırakıyosun.Bu sadece aptallıkla açıklanamaz.Yine 2 yıl önceki gibi kimseden ses soluk yok.1 kuruş hakkım geçtiyse size haram zıkkım olsun.
Sakin ol sampiyon

CcUo57BW4AAVkab.jpg

Ertan'ın haberi doğru ise fb'ye gider. Malum bizim yeni maaş politikamız var.

fb ise yoldan geçen serdar'a bile 2m€ ödüyor, koreliye bir ton para ödüyor, mesut falan saymıyorum. 1.5-2'de Halil'e verirler. Bizim vereceğimiz 700k

bence ihtiyaçları yoktu, o bölgede birsürü adamları vardı. biz talip olana kadar zaten başka bi ortasaha almaya da niyetleri yoktu pek
Mesuta yok desen ok derim ama İrfan'a net vardı

Hiç birisi İrfanın yaptıklarını yapabilecek adamlar değildi o orta sahada

halil neden fbye gitsin

Bitir hoca bitir... Ne saliymis be.. Tarihe 31 agustos sali bozgunu olarak gececek. Mohamed'i aldığımız paraya satip, Dervishoglou'nu rakibe kaptirip Falcao Babel Ogulcan Diagne forvet hattiyla sezona girmek.. Buyuk uzuntu icerisindeyim. Derhal transfer ataklari yapilmali.

Dün akşam hani muhammed= para+kalu idi birden sadece opsiyonuna kadar nasıl indi iş yahu.

Bari kalu falan doğru olsa

Bu işlerin masum olduğuna inanmıyorum artık.2 yıl önce 2 forvet alınacak denilip gomis yollandı hiç alınmadı.Şimdi de forvet almadan forvetini kelepir fiyata bırakıyosun.Bu sadece aptallıkla açıklanamaz.Yine 2 yıl önceki gibi kimseden ses soluk yok.1 kuruş hakkım geçtiyse size haram zıkkım olsun.
ali kocun adamı olabilir mi birileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt