Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed konusunu çok büyütmenin manası yok. Sonuçta sözleşmeli topçumuz. Adama düşman gibi davranmanın lüzumu yok. İçerde neler olutor hocayla neler konuşmuş bir bilgimiz yok. 2 tane kim olduğu belirsiz hesabın paylaşımı üzerinden varsayımlar çıkararak herifi itin götüne sokmaya da lüzum yok. Çıkar oynar çabalar atarsa golünü herşey düzelir.

Bende sadece Mohamed icin yapiyor diye iddia da bulunmadim ki zaten? Her hoca anlik tepkiyle bazen boyle seyler edebilir ama genc futbolcularda biraz dozu kacirirsan o cocugun kafasi karismis olabilir bundan dolayi dedim. Zaten ayrilma sebebin tamamen oyuncuda aramak yerine biraz Terim aynaya baksin demek istedim cunku bu cocuk 6 ay once niye cok farkliydi simdi niye bu hale geldi? Asil konuyu oraya getirmek icin bunu ifade etmeye calisiyorum.
Soruyu bir de tersten sorayım. Bu sezon başlamadan önce terim evladı gibi görürken, her yerde mustafa yı överken neden bu sezon başından beri eleştirmeye başladı?
Yahu bu çocuk çok yetenekli. Terim bir şekilde tecrübesi ile bu olayı sonlandırmalı.

neden böyle oldum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende sadece Mohamed icin yapiyor diye iddia da bulunmadim ki zaten? Her hoca anlik tepkiyle bazen boyle seyler edebilir ama genc futbolcularda biraz dozu kacirirsan o cocugun kafasi karismis olabilir bundan dolayi dedim. Zaten ayrilma sebebin tamamen oyuncuda aramak yerine biraz Terim aynaya baksin demek istedim cunku bu cocuk 6 ay once niye cok farkliydi simdi niye bu hale geldi? Asil konuyu oraya getirmek icin bunu ifade etmeye calisiyorum.
Ben hocanın tabi suçsuz olduğunu düşünmüyorum bunu söylemek ahmaklık olur ama kişiye özel değil onun da psikolojisi iyi değil mc yönetimi yüzünden saha dışıyla çok uğraşmak zorunda kaldı baya yoruldu kolay değil yaşı da var yönetimin onun omzundan yükleri alması lazım eskisi gibi her yere yetişemez ama futbolcular da masum değil herkes bi havalarda herkes bi tripli

giphy.gif

Yedlin işi nereden çıktı onu anlamadım o adam Ya İngiltereye döner ya bizde kalır.

İngiltere işi de bu saatten sonra olmayacağına göre kalır yani
Dünya kupası var. Oynamalı. Falcao da bu yüzden feshetti. Yoksa kalırdı namussuz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt