Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
M tanselin5 tane KAP gelebilir diyen hesap kimdi hakkını vermek lazım![]()
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
M tanselin5 tane KAP gelebilir diyen hesap kimdi hakkını vermek lazım![]()
Roman mi bu çocuk.
Soruyu bir de tersten sorayım. Bu sezon başlamadan önce terim evladı gibi görürken, her yerde mustafa yı överken neden bu sezon başından beri eleştirmeye başladı?Bende sadece Mohamed icin yapiyor diye iddia da bulunmadim ki zaten? Her hoca anlik tepkiyle bazen boyle seyler edebilir ama genc futbolcularda biraz dozu kacirirsan o cocugun kafasi karismis olabilir bundan dolayi dedim. Zaten ayrilma sebebin tamamen oyuncuda aramak yerine biraz Terim aynaya baksin demek istedim cunku bu cocuk 6 ay once niye cok farkliydi simdi niye bu hale geldi? Asil konuyu oraya getirmek icin bunu ifade etmeye calisiyorum.

neden böyle oldum Ben hocanın tabi suçsuz olduğunu düşünmüyorum bunu söylemek ahmaklık olur ama kişiye özel değil onun da psikolojisi iyi değil mc yönetimi yüzünden saha dışıyla çok uğraşmak zorunda kaldı baya yoruldu kolay değil yaşı da var yönetimin onun omzundan yükleri alması lazım eskisi gibi her yere yetişemez ama futbolcular da masum değil herkes bi havalarda herkes bi tripliBende sadece Mohamed icin yapiyor diye iddia da bulunmadim ki zaten? Her hoca anlik tepkiyle bazen boyle seyler edebilir ama genc futbolcularda biraz dozu kacirirsan o cocugun kafasi karismis olabilir bundan dolayi dedim. Zaten ayrilma sebebin tamamen oyuncuda aramak yerine biraz Terim aynaya baksin demek istedim cunku bu cocuk 6 ay once niye cok farkliydi simdi niye bu hale geldi? Asil konuyu oraya getirmek icin bunu ifade etmeye calisiyorum.
Dünya kupası var. Oynamalı. Falcao da bu yüzden feshetti. Yoksa kalırdı namussuzYedlin işi nereden çıktı onu anlamadım o adam Ya İngiltereye döner ya bizde kalır.
İngiltere işi de bu saatten sonra olmayacağına göre kalır yani