Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi topçu 2 eli kandayken bile o golü yazar
hoca isterse stadda mikrofondan mostafa senin ta ..... koyim diye anons yapsın dk başı
hocanın kenarda tazmanya canavarı gibi hareketlerinin maçın 2 dksında topun 400 cmden otoyola degajlanması ile bağı olması önergesi mantık ve vicdan prensiplerinin dışında kalmaktadır
hayatında hic futbol oynamamıssın hatta hayatında hic spor yapmamıssın hatta hayatında konsantrasyon gerektiren hic bir is yapmamıssın. beden ve ruh saglıgı icin iyi bir hayat tarzı degil.

Yine gedson jimnastik haberleri pompalanmaya başlamış.Yahu bıraksalar zaten biz alacağız neyin peşinde bunlar.

Şu anda benim aklımdaki soru. Muhammed e gol kaçırdığı için tepki verdiği yoksa Muhammed gitmek istediği için oyuna konsantre olamıyor onun bilincinde olduğu için verdiği tepki miydi?
Bu transfer mevzusunu biz bugün öğrendik ama hoca 1 ay evvelinden biliyorsa?
Hayırlısı olsun artık ne diyeyim.
menejeri mohammedin terimin çalışma yöntemleriyle gelişme sağlamayacağını söylemiş.. başka takımlarla ilişki kurmuş götürmek için . terimde ondan sonra bu tür davranışlara başlamıştır..

zamalek denen kulüp şikayet edilmeli ortada bi anlaşma var bu anlaşmaya uymadılar

şu a..... araplarını hiç sevmiyorum zamanında bi suriyi şamarlamıştım tokatta 2 sokak ötesinden duyulmuştu o gün bugün aklımda napmıştıda yemişti acaba tokadı benden
adamlar yasal olarak haklı.. parasını ödemeden satış yapıyorsun böyle bir durumda zamalekinonayınıda almak lazım.. bazı görüşlere göre de uefa da böyle bir satışı onaylamaz deniliyor. şörtlotta da buna benzer durum vardınasıl çözüldü bilmiyorum.

hayatında hic futbol oynamamıssın hatta hayatında hic spor yapmamıssın hatta hayatında konsantrasyon gerektiren hic bir is yapmamıssın. beden ve ruh saglıgı icin iyi bir hayat tarzı degil.

ruh sağlığı tavsiyelerini başkasından almayı yeğlerim

Son Dakika
Yangın
Halil Dervişoğlu İstanbul'da!
E-KOU35WQAAmWTy.webp

MM transfer olmak için gitti, olmadı, dönecek. Kusura bakmasın ama biz göndermezsek eşşek gibi kalacak kulüpte. Yok ben onunla çalışmam, eski kulübüme döneceğim ayakları yapmasın.
4 miyon doları yatırsalardı bu işler bu hale gelmezdi. hala resmi olarak bizim oyuncumuz değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt