Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel pasa Yeslin Fesih olsun lutfen.Diagne ve Fegden de seneye kurtuluyoruz.Fegede 3veya 5 bisey teklif edelim hayir derse sezon sonuna kadar kadro disi kalsin Sag kanatta adam var 10 numardada adam var artik kendisine gerek kalmadi

Son maç ilk 11de Muhammed başlamış ve Diagne kadar oyun oynayıp 45te çıkarmış olsaydı, evet Terim mobbing yapıyor derdim. Ama tam tersi, evet gol kaçırmasına rağmen gayet tolere edilebilir bir performans gösteren Diagneyi çıkarıp yerine Muhammede şans vermiş, gayette pozitif ayrımcılık yapmış Terime bu konuda kızmak, bence mantıklı ve hakkaniyetli bir davranış değil.

Halil'le olmaz diyenlerden biri de benim. Halil'e gereginden fazla deger biciliyor nedense. Evet iyi bir yardimci forvet ama asla bizi tek basina tasiyamaz ilerde.
Seni
Estagfullah, ön alim hakki söyle oluyor, sezon sonu mesela febe brentforda 8 milyon teklif ediyor halil icin, biz de ayni parayi teklif edersek halili bize vermek zorundalar
Peki kulübü satmak istemezse ne olacak böyle anlaşmamı olur çok saçma

İrfancan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Berkan Transfer
Cicaldau
Morutan Halil Barış

haydi son 1 transfer daha

İrfancan la bir orta saha daha gelse tam gönlümüze göre olucak

Marcao bencede af edilmeli hatasini anlamistir ona iyi bir derse oldu

Ön alım şu.

Bir rakam vardır.

Ama o rakamdan fazla teklif veren olursa biz de o rakamı verip alabiliriz.

Opsiyon + ön alım hakkı demelilerdi.

Belliki Halil'den kolay vazgeçmek istemiyorlar.
iyi de bir vadesi yok mu bunun?
daha iyi teklif gelmesini ne zamana kadar bekleme hakkı var? vade yoksa pratikte sonsuza kadar oyalayabilir seni daha iyi teklif bekliyorum diye.

ayrıca teklifin daha iyi oldugunun kriteri nedir? sadece rakam mı? eger oyleyse ödeme planı ve ilave sartlarla daha kotu teklif daha iyi gibi gosterilebilir.

acıkcası bu maddenin nasıl yazıya dokuldugu ve pratikte nasıl calıstıgı hic kafama yatmıyor. bana baglayıcı bir maddeden cok iyi niyet anlasması gibi geliyor. onceden belirlenmis bir rakam olmayabilir bile.

ayrıca uefa mevzuatında da boyle bir hak tanımına hic rastlamadım. opsiyonlar, zorunlu satın almalar, sartlı opsiyonlar falan hep duzenlenmis ama on alım hakkına dair bir tanım yok.

Ön alım hakkında 7 m Euro civarı bir opsiyon vardır 30 hazıran 2022 ye kadar 7 m Euro rakamından yüksek teklif gelmezse bize gelir mesela X takımı çıktı 30 Hazirandan önce 9 m Euro verdi o zaman da bize soracaklar alacaksanız 9 m Euro getirin karşı kulüp biz 9 veriyoruz dedikten sonra tekrar fiyat yükseltmez kısacası ön alım hakkında tarih önemli 31 Mayıs olabilir diye düşünüyorum.

60 mt ötedeki ftnin delici bakışları yüzünden st johnson maçında 6 pastan topu satürne yollayan bedevi ve haysiyetten uzak klübü yüzünden dransfer yapamazsak bunun hesabını kim werecek
Butun gun M.o asagiya M.o yukariya gitmesin diye aglayan taraftar versin.Yapilmasin bu saatten sonra transfer zaten Falcaonun maliyetinden kurtulduk yeter.4 senedir neler cektigimiz ortada oyuncu satmayi ogrenemedik M.odan 10 milyon kar yapacaklarini saniyorlar.2 milyon karsa karsa op basina koy iste .

iyi de bir vadesi yok mu bunun?
daha iyi teklif gelmesini ne zamana kadar bekleme hakkı var? vade yoksa pratikte sonsuza kadar oyalayabilir seni daha iyi teklif bekliyorum diye.

ayrıca teklifin daha iyi oldugunun kriteri nedir? sadece rakam mı? eger oyleyse ödeme planı ve ilave sartlarla daha kotu teklif daha iyi gibi gosterilebilir.

acıkcası bu maddenin nasıl yazıya dokuldugu ve pratikte nasıl calıstıgı hic kafama yatmıyor. bana baglayıcı bir maddeden cok iyi niyet anlasması gibi geliyor. onceden belirlenmis bir rakam olmayabilir bile.

ayrıca uefa mevzuatında da boyle bir hak tanımına hic rastlamadım. opsiyonlar, zorunlu satın almalar, sartlı opsiyonlar falan hep duzenlenmis ama on alım hakkına dair bir tanım yok.
Kira süresi sonuna kadardır diye düşünüyorum, henüz zaten detay açıklanmadı.

Ön alım hakkı var da oyuncuyu satıp geri almalarda oluyor bu durum genelde.

Benim anladığım Brentford oyuncu için değer belirleyemedi, öyle olunca da böyle bir yola başvurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt