Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Yarina yazarlarDombeleyi akşam üstü mü yazmaya başlayacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarina yazarlarDombeleyi akşam üstü mü yazmaya başlayacaklar
Oynar, cezası olmaz diye düşünüyorumoynayabiliyormu bu uefada cezası varmı
Valla +3 - 5 milyona bakar o laf.adamlar satmayacağız dedi yahu. Tabela mı assınlar Gedson'a daha?![]()
şu elemanı bekliyorum ben, transfer sezonu başında ismi çıkmıştı 1-2 kez yabancı basında.Valla +3 - 5 milyona bakar o laf.
Ilk mac bu aksam, Kaan ve Merih var, gerekirse Muldur de 1 mac orada idare edebilir. Kabak ve Caglar diger iki maca gelirler diye dusunuyorum, iki mac da deplasmanda.Kabakla Çağlar geldi mi? O yüzden olmasın?
babel ve yedlin verip . visca ve cacaira çözelimBu arada Yedlin gitseydi sağ bek için mutlaka Júnior Caiçara'ya gidecektik.
Çapraz bağdan iyi döndü fakat Aykut'a laf ettiğinden dolayı kadro dışı kalmış.
Emre Akbaba veya Babel takasıyla çözerdik o işi. Bir tecrübeli ligi bilen oyuncu bir de genç Boey orayı çok iyi götürürlerdi.
Mbappe bela bir herifucl kazanmak > 220m euro herhalde ben de anlamadım
hava sıcako vantilatörler ne işe yarıyo acaba
Zamanında Kayseri pankart asmış sonrasında iki oyuncuyu da satmıştı ne günlerdiadamlar satmayacağız dedi yahu. Tabela mı assınlar Gedson'a daha?![]()
Sonra aynı adamı 2 takıma birden sattılarZamanında Kayseri pankart asmış sonrasında iki oyuncuyu da satmıştı ne günlerdi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 137241
KDB ?Kulağıma biri geldide o adam imkansız yav
Daha iyisi