Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Opsiyon yok, ön alım varHalil'in KAP'ını detaylı görebilsek iyiydi acaba opsiyon ne kadar ve zorunlu mu?
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyon yok, ön alım varHalil'in KAP'ını detaylı görebilsek iyiydi acaba opsiyon ne kadar ve zorunlu mu?
Kesinlikle oraya duvar lazım bir tane ön tarafta genç ve yetenekli elemanlarla illa ki skor buluruz acilen takımı ayakta tutacak orta sahada ritmi ayarlayacak bir adam lazım ...En elzem yerimiz 6 no geçen seneden beri hala anlamamız saçmalık. Son güne geldik. Yıl geçen hani oldu. Önüne gelen bizim defansla karşı karşıya kalıyor
Bizim Avrupa'dan gelen paradan tff direkt rizeye olan borcu çekti diye biliyorum.Ulan ödicekseniz ne tatava yaptınız bu kadar, sayet haber dogruysa
Birde kontrollü oynamamız lazım 2 0 dan kontradan gol yemez galatasarayKesinlikle oraya duvar lazım bir tane ön tarafta genç ve yetenekli elemanlarla illa ki skor buluruz acilen takımı ayakta tutacak orta sahada ritmi ayarlayacak bir adam lazım ...
Keşke konuşmasaymış.
diz çökülen bi durum yok, burada zarar gören oğulcan olacaktı. bunları mahkemeye vermekten vazgeçmiş olsaydın ozaman diz çökmüş olurdun. o para ödendi ama hukuki olarak her türlü takipçisi olup ve umarım parayı faiziyle geri alacağız.Bence doğru değil sence doğru olabilir saygı duyarım.Ancak Galatasaray bu iktidar yalakası,tff beslemesi adama diz çökmemeli.
Türkcesi baya bozukmus. Bir de bana kizarsiniz xdKeşke konuşmasaymış.
Bizlik birşey var ,ne kadar varlığına çoğumuz inanmasak da hukuk var.Yargılaması devam eden anlaşmazlıklar ile ilgili tff böyle bir yaptırımda bulunamaz.Eğer bulunursa bu görevi kötüye kullanma suçudur ki bu da kriminal bir olaydır ceza hukuku ve ilgili uygulayacı kurumlar bunu tanzim etmek ile sorumludur.bizlik bişey yok uefadan gelen avrupa parasına tff çöküp rize'ye gönderiyor
organize itlik
Futbolun dili yokturHalil de lisan problemi yaşamaz umarim
Orta saha nerde kaldı MusapTürkcesi baya bozukmus. Bir de bana kizarsiniz xd
Geçen sene oynadığı takım arkadaşlarından kalan 3-4 tane zatenKeşke konuşmasaymış.
Popülist söylemlerden kaçınalımFutbolun dili yoktur