- 11 Haziran 2015
- 39.722
- 28.174
- 2.193
bu ihtimal daha yüksek geldi bana recep yildırım yine son noktayı koymuşelneny mostafa ıle konusup vazgecer
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ihtimal daha yüksek geldi bana recep yildırım yine son noktayı koymuşelneny mostafa ıle konusup vazgecer
Bok atmiyorum, ama pek begenmiyorum. Bana düz geliyor nedense. Bir de bi yabanci slotumuz kaldi su anŞu an elneny e bok atanlar, geçen sene başı josef e atıp tutanlarla aynı kafa, he deyin geçin
yedlin başak yaparsa şaşırmamBok atmiyorum, ama pek begenmiyorum. Bana düz geliyor nedense. Bir de bi yabanci slotumuz kaldi su an
Kitolano gelir mi
Babel rusya da olmaz bence. Bakalim artikyedlin başak yaparsa şaşırmam
yedlin başak yaparsa şaşırmam
Kitolano gelir mi
Satılıyor : ) Marcao değil Luyindama görüşmeleri var şu an ve gidiyor gibi duruyor.
Ayrıca Kitolano geliyor : )
Bu gece 1-2 gibi muhtesem bir haber duser gibi, 36 yillik tnobeti tecrubelerim bana bunu ogretti
Alternatifi değil, K.Paşa maçından sonra konuştu hoca Gedson veya başkasını istediğiniCicaldou ilk açıkladığında korkmuştum herkes onu Stanciu'nun alternatifi sandı ama Cica, Gedson'un alternatifiydi. :crushed:
ustat sana neden mozart diyorlar?h. yürekli ntv zamanlarında mühim bir gazeteci idi ama o gücünü kaybetti
başak yerine yanlıslıkla bjk yazdım knksergen istemisti zaten, ilk tercihdi sonra erdal rosier var elimde dedi, ibre rosiere dondu.