Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MM’nin bonservisi alinmali, menejeriyle iliskisi koparilmali, herkese haddi bildirilmeli.

El Neny alinip MM’e kanka saglanmali, ailesi getirilip disko yasaklanmali.

Albayrak Florya’nin agasi yapilip 5 milyon € ayakbasti parasi alinmali kendisinden.

MM’ye kene gibi yapisip moralini duzeltmeli, antrenman sonrasi yemege cikarmali.
MM'nin ailesi getirilip salona bir adet disko topu yerleştirilmelidir.

Dün Kadir buna benzer şeyler gevelemişti Rodop'a. Rodop ta olurmu öyle şey deyip gülmüştü. Mehmet Özcan kolpacısıda bunu haber yapmış. Ulan ne güzel ülke, kulaktan duyma dedikoduları haberleştir, sonra para kazan.

Yedilin gitmez.
Babel gitmez kafa yapar..
Ciagne de gitmez..
Feghouli zaten gitmez..
5 sene kontratları olsa 5 sene kalırlar..Makul..
Takım beğendireceksin, bedava salmakla kalmayıp maaşının bir kısmını da sen ödeyeceksin.. Bitti mi no..Bir de yerlerine adam alacaksın.. İşte ben buna tarihi hamle derim..
Operasyonun gerisi 2022 de inşallah

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu vakitten sonra zor rezil olacağımız bir Avrupa ligi bizleri bekliyor. Bu kadar doğru işler yapıp koca ortasahayı boş bırakmak.

Herkes Nzonzi'yi hatırlıyordur. Yedeğe düşme sebebi belli.... Hücümda etliye sütlüye karışmayıp sadece defansif aksiyonlarda olması deniyordu ana etken olarak. Disiplinsizlikler vs sonra gelişti.

Ee Elneny'nin tjk dönemide bu dediklerimden halliceydi. İşin hücüm kısmında hiç yoktu. Biz neden Elneny istiyoruz?

Mesela becerebildikleri bir kenara Seri, Taylan vs farklı tarz oyunculardı ve hocada bu tip regista tarzı oyuncu istiyordu. E hoca hala aynı tarz oyunu oynatmaya caçlısıyor ama Elneny istiyor. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. Yine kadro dışı olayları falan görmek istemiyorum hem de bonservisi ile geleceği söylenen minimum 2.5 milyon alacak bir adamda vs.

İşin özü "Panik" transferine yöneldik gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt