Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson gelmeyecekse ki gelmeyecek gibi.. biz bir daha orta saha almayacak mıyız? 3 ay oldu bugünde son gün avrupa için ayrıca lig içinde oyuncu şart dengi olmasa da yakın birini alalım bari.. gelecekse sonra gelse de olur.. alternatifleri ne ise olsun artık... iki transfer son dakikaya kaldığı için ters tepti daha bir iki gün önce..

Elneny’den başka adam gelmese yandık. Elneny gelmese çifte kavrulmuş yanarız.

Cicanin alinmasiyla belliydi zaten gedsonun gelmiyecegi. Ama Ben cicadan umutluyum.

Rakibe gidince b.kladigimiz her oyuncu bize gelince bir anda überpro oluyor. Ayarımız yok gerçekten ve taraftar gozlugunden pek te objektif olamiyoruz.

Ben Elneny'yi beğenmiyorum. Bana duz bir oyuncu geliyor. Umarim yanilirim
Tam tersi bize gelen çöp rakibe giden yıldız oluyor bu forumda.

Yedilin gitmez.
Babel gitmez kafa yapar..
Ciagne de gitmez..
Feghouli zaten gitmez..
5 sene kontratları olsa 5 sene kalırlar..Makul..
Takım beğendireceksin, bedava salmakla kalmayıp maaşının bir kısmını da sen ödeyeceksin.. Bitti mi no..Bir de yerlerine adam alacaksın.. İşte ben buna tarihi hamle derim..
yedlin gitmemeli son gün sağ bek alternatifini yollayıp kimi getireceğiz
babel evet maalesef gitmez
diagne gitmemeli büyük para verdik bu sene katkı almaya çalışacağız yapacak bir şey yok
fegh evet maalesef gitmez..

twye baktım biraz. elneny arsenal taraftarını ikiye bölmüş. yarısı yollamayın yerine adam yok diyor. diğer yarısı yollayın maitland niles süre bulsun diyo

Rakibe gidince b.kladigimiz her oyuncu bize gelince bir anda überpro oluyor. Ayarımız yok gerçekten ve taraftar gozlugunden pek te objektif olamiyoruz.

Ben Elneny'yi beğenmiyorum. Bana duz bir oyuncu geliyor. Umarim yanilirim
1630573629442.webp

Bir yapilanma yapip yarim birakiyoruz yine.

benfica şampıyonlar ligi listesine Gedsonu eklemiş 29 kişilik kadroya.

Kimseyi gonderememizden belli olmustu transferlerin yattigi. Fatih Hoca’nin da hevesi kursaginda kalmistir. Bir cok transfer bekliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt