Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapildik bi umutsuzluga. bu kadro cok yetersiz. ortasaha desen bombos. forvet desen vasat. kaleci desen formsuz. eger bi saglam ortasaha/ forvet gelmezse isimiz zor

Bugün son tribine girmemek lazım. 8 Eylül'e kadar hamle kovalarız daha. Elneny tarzı bir profil Avrupa'ya yetişse hoş olurdu tabi. Gedson'u 8 Eylül'e kadar bekleriz mesela hiç umudum olmasa da.

beklediğimden iyi

ümitliyim önümüzdeki maçlar için
çok urkek basladi hafiften 1 tirstim ama kalitesini gosterdi sonra. yalniz ben iki rumeninde altyapisinin bu kadar iyi olacagini tahmin etmiyordum. tek pas ve topsuz kosulari iyi ikisinin de. takimda bu tarz topcularin sayisi daha fazla olsaydi keske :/

Fener'in transferlerinin hiçbirisini izlemedim ama istatistik olarak çok iyi oyuncular alıyorlar umarım bu lige uyum sağlayamazlar diyelim.

Son günler iyi firsatlar cikacaktir ancak limitimiz var mi alabiliyormuyuz? Bilmiyorum.

Pjanic FT'nin bahsettigi firsat transferi. Maasinin %30'unu falan karsilariz. 6.5 milyon euro kazaniyormus.

Fenerbahçe bu sezon aldığı oyuncuları izletmek yerine transfermarkt'tan bakıp "iyi duruyo lan" diye almış gibi hissediyorum. Biz kendi yolumuzdan devam

icimden bir his bu sene fb 10 senenin sonunda sampiyon olucakmis gibi geliyor , yaptitgi transferler fena degil . kotu de oynamiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt