- 3 Temmuz 2012
- 139.894
- 88.164
- 5.338
irfan gedson harici gereksiz22 : 00 IrfanCan
23 : 00 Elneny
00 : 00 Gedson
00 : 59 COUTINHOOOO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irfan gedson harici gereksiz22 : 00 IrfanCan
22 : 00 IrfanCan
Bunu yarindan sonra yapalim.20 dakika.
19:05 de hic transfer aciklamadi ki bu yonetim20 dakika.
Çok iyimser bir post22 : 00 IrfanCan
Aynı cümleyi Falcao içinde söyleyenler oldu ama hala yangındalar...Babeli yollayalim ben transfer olmuş kadar sevineceğim .
19:05 de hic transfer aciklamadi ki bu yonetim
Yok ea Ali Sami22 : 00 IrfanCan
aynen takımın en iyi oyuncusu kerem oynamasınTürkiye ligi kadrosu
Xxxxx türk kaleci
Boey marcao Nelson pva
Cikaldao Berkan
Feguli Barış
Morutan
Cagne
Bu şekilde orta saha çok yumuşak oluyor feguli oynasın istiyorum tecrübe katsın diye ve son maçlarda çok iyi paslar attı .içinden çıkılmaz bir durun cikaldou yerine 6 numara adam almalıydik .
Hocanın pas oyunundan çıkması lazım en önemli şey taktiğin değişmesi Babel arda emre akbabanin oyuna girmemesi
İlgilendiklerimiz yetişmiyor yav işte, muhtemelen saldılar.Sabah bizi boşa mı fırçaladın yani ? Ben de Keramettin admirin bir duyumu var heralde diye umutlanmistim
kim ile oyuncu yetiştireceksin yahu selcuk ile mi? Ajax dediğin kulübün altyapısında ki hocalar ve oyuncuları al getir bu ligde zirveye oynar, seninkiler daha yürüyemiyorlar bile. Aramızda 20 sene fark var ve o fark kapanana kadar 40 senelik fark oluşur. Sonra PSV ajax gibi takımlar bu seviyeye gelirken gayettte embesilce transferler yaptılar boşa yatırımları oldu. Sen 3 tane yatırım transferi yaptin diye seviye atlamiyorsun maalesef.Max ne anlamda açılıyor yurt içinde? Galatasaray ve hatta nispeten Fenerbahçe genç, dinamik ve potansiyelli oyunculara yatırım yaptı, Beşiktaş ise CL faktörünün de etkisiyle yüksek maaşlarla kısa vadede yüksek verim almak istediği olgun oyunculara yöneldi. Sezon içinde belki bizim aldığımız oyuncular fark yaratacak, gelişimlerine devam edip birkaç sene sonra makası aslında açanın biz olduğu belli olacak. Makas açıldı dediğimiz Ajax, PSV gibi takımlar bu şekilde başarıyı yakalıyorlar. Oldukça doğru bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Net 1 ya da 2 orta saha ile oldukça sağlam, genç ve dinamik bir takım haline geleceğiz.
Ajax'ın şu an 350 milyon € piyasa değeri var. Bunun çoğunu kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncular oluşturuyor. Piyasaya 1-2 milyon değerle çıkan oyuncularını geliştirip 30-40 hatta 60-70 milyonluk oyuncu haline getiriyorlar. Bir yerden başlamamız gerekiyordu yetiştirici sisteme ve bu sezon buna başladık.
Çok değil daha 2 sezon önce kurduğumuz orta saha Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin kadro değerindeydi piyasa değeri toplamları. Hiçbir şeyin garantisi yok, Vardy gibi bir adamı bilmem kaçıncı ligden getirip EPL gol kralı yapabiliyorsun. Futbol sahada oynanıyor, kağıt üstünde olanlar adı üstünde kağıt üstünde. Bekleyip görelim, güzel bir planlama içindeyiz. Önemli olan sabredip bu sistemi sürdürülebilir bir hale getirmek. Gerisi zaten gelir.
Para harcamada sıkıntı yok. Bence harcanmalıdırda..Ama çok ciddi planlama hataları var.nelsson ve cicaldou transferlerinin bu kadar yüksek olmasında 5 taksit olmasınında çok ciddi payı var.cicaldau ve nelsson için kulüplerine overpay yaptık.
aslında onlar haricinde yaptığımız harcamalar normal ama o iki transfere verdiğimiz para abartı.
Artik yarindan sonra umarimİlgilendiklerimiz yetişmiyor yav işte, muhtemelen saldılar.