Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa için açıklama gelse Zamelek takımına ödenecek parayı Bordo ödedi üstüne 8,5 milyon Euro diye. İlaç olur çoğu arkadaşta mutlu olur.

Mustafa bu paraları edecek oyuncuysa biz 8,5 a böyle bi oyuncu alabilecekmiyiz peki?bence o paralara değecek oyuncu ,ve orjinal golcü olmayan halile mustafdan kazandığın parayı gömüyoruz.halilin her kaçıracağı gol her sıkıntılı oyunu çocuğu mahvedecek taraftar niye mustafa satıldı diye.
Halil mustafa varken alınmalıydı ,bu kadar iyi bi transfer dönemin altına dinamit yerleştirildi bu durumla

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

CFF8B0A2-F305-48A9-BA14-FFC736F8B3BA.webp
Te allahim bana sabir ver

Asteroidle bombalanasin dunya
Volkanik patlamayla paramparca olasin
9 kmlik tsunamiyle bogulasin
Atmosferin yok ola gunesin tum radyasyonunu yutasin

Gedson benficada kaliyormus artik hayat bombos

Kalıyor ifadesi Avrupa’da herhangi bir takıma transfer ile alakalı biz hala alabiliriz

•quod erat demonstrandum•

falcao'ya veda etmek için son saatler mi şimdi

umarım bir aksilik olmaz

Şu transfer listemizi ulu orta her yerde açıklama saçmalığını bırakmamız gerekiyor.

Sorun şu ki, Mohammed formunu bulduğunda çok rahat 20 gol barajını geçebilecek bir oyuncu. Halil için aynı şeyi söyleyemem. Skorer orta sahalarımız olsa 70 gol barajını geçeriz derdim ama malesef mümkün görünmüyor. Diagne birinci forvet olsa hpcanın oynatmak istediği sisteme uymuyor. Valla planlama buysa yanlış olmuş, inşallah başka bir forvet vardır gündemde yoksa bu güzelim kadro boşa gidecek yazık

Sorun şu ki, Mohammed formunu bulduğunda çok rahat 20 gol barajını geçebilecek bir oyuncu. Halil için aynı şeyi söyleyemem. Skorer orta sahalarımız olsa 70 gol barajını geçeriz derdim ama malesef mümkün görünmüyor. Diagne birinci forvet olsa hpcanın oynatmak istediği sisteme uymuyor. Valla planlama buysa yanlış olmuş, inşallah başka bir forvet vardır gündemde yoksa bu güzelim kadro boşa gidecek yazık
15 gol atıp takımı da oynatan forvet > kendine oynayıp 20 küsür atan forvet

ha bence mustafada takımı oynatabilecek potansiyel de var özellikle ilk maçlarında çok iyiydi ama sonra noldu bilmiyorum değişik bir olaylar var bence sonradan öğreneceğiz.

Marcao yerine onerdigim Micky van de Ven 3.5 milyona Wolfsburg’a transfer oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt