Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şekiliz

E-RYH60WEAErhxy

Yazıklar olsun başka birşey demiyorum. Bıktırdılar artık. Sanki şimdiye dek feçi top oynadıkta Transfer yapmıyorlar. Olan yine bize oluyor.

Maddi olarak astronomik harcama , dünya yıldızı vs beklentisi içinde hiç ama hiç değilim. Rakiplerin transferlerinide gram kıskanmıyorum. AMA: (Baştan yazayım, FT gitsin , başkan beceremiyor demek değildir yazacaklarım. Tamamen Avrupa açısından bir bakış açısıdır - lig değil.Burak Elmas'a epey güvenenlerden biriyim. FT'nin futbol bakış açısının günümüzden geri kaldığını düşünürüm ama kötü T.D asla demem)

1) Gedson için "UEFA'ya liste vermedik ama büyük ihtimal Gedson olacak" dedi Benfica - BJK pat B planı mıdır artık nasıldır 2 saat geçemden Barça'dan (ya da başka olsaydı başka yerden farketmez) hamlesini yaptı. Eminim bizimkilerin bir şeyler üzere çalıştığına düşündüğüne ama *yeniden yapılanıyoruz* *3 yıllık plan* falan derken AVL ni kenara çöpe atamazsın.

2) Bizim seçimden beri izliyorum. FT hemen bizim TD'miz denildi , gülüşülen fotolar videolar çok güzel. Ama PSV maçlarındaki FT basın toplantılarına bir bakın. Nerede gördünüz FT 'nin CL ile alakalı bir maçın basın toplantısında "E" leri uzatarak kem küm ederek basın toplantısını. Hadi tamam CL'de dayak yeriz diye önemsenmedi , paralar dökülmeden acele transferler yapılmadı - dışarda içerde seviyemizi gösterecek yokat niteliğinde iki maçtan sonra AVL kısmına gittik.

3) 2 Tane *kalibremiz olmayacak* *aynı cümlede bile geçmesi komik* diye bakılan 2 takımla total 4 maç. Hiç birinde başından koparılamamış güven veren bir oyun yok. İsminle , kadrondaki 2 bilekle bir şekilde *rahat* göründü ama bence Randers'i rahat elemedi bu takım. son 45 dakikaya elenecek skor ile girdik. Sonucunda ama Galatasaray grup kuralarına dördüncü torbada, bedava puan diye bakılan takımlar arasında girdi. En zor grup sayılacak gruba düştü. Ufak bir kriz ortamında Lomokotifi geçememe ihtimalleri insanın aklına geliyor. Sırf bu tablo yüzünden Avrupa maçlarından alınacak her puan, AVL'de üçüncü olup Konfederans Kupasında ilerlesen bile çok fazla önemi var. (ülke puanından daha fazla bizim kulüp puanını önemsiyorum hatta ben. Kimisi yanlış görür ama Galatasaray isminin bulunduğu seviye içler acısı)

Bunlardan dolayı Avrupa'yı CL olmasa bile, AVL grubundan çıkma ihtimalin az gözükse bile , takımın %100 ihtiyacı olduğunu herkesin bildiği transfer desteğinin henüz yapılmış olmamasını kabullenemiyorum. Bunu başkanda görüyordur, FT zaten görüyordur ama FT'yi ilk sıraya yazarım çünkü onun ısrarı ile başkan/yönetim zorlar şartları diye düşünüyorum. (yapılan 9 isimden memnunum, bence iyi hamleler yanlış anlaşılmasın - ama bu bariz görünen ihtiyaç) . Ondan sonra 3 -4 mağlubiyet , avrupada 2 3 farklı mağlubiyetler sonrasında çıkıp "Benim beklentilerim vardı. Olmadı" vs gibi açıklama ne FT'den gelsin ne başkandan. Şahsen şu durumu Avrupa maçları başlığı altında kabullenemiyorum.

La bunlar harbi harbi tüm yaz Gedsonu beklemişler. O olmayınca da ortada ne bir b planı var ne başka bişey.

B planını da geçtim, kadroda 6 numarada oynayacak adam yok.

Soran olursa kadro yapılandırması yapıyoruz dersiniz.
Ben iyi bi scout 6ya bile razi olurdum.

Sonuç averajla kaçırılan şampiyonluk. Çok küçümsüyorsunuz takımı. He Avrupa’da bişey beklememek lazım o ayrı konu.
Konu Averaj felan değil oynanan top ,kalite yerlerde 3 yıldır. Yoksa ondan önceki sezon son haftalar kötü gittik 5 mi 6 mı ne olduk. Geçen sene son haftalar şans ve biraz hırs şampiyonluğu kaçırdık. Ama ortak şey kötü futbol.

Transfer planlamamız bi tuhaf.Gençlere yöneldik iyi süper ama bölge eksik arkadaş

Her maçmı bireysel hata yapacağız, yapmazsak 5 lerdik takım hiçte kötü değil 6 numara al de yok eyvallah biz ne zaman tam takım kurabildikki sonunda mayıslar bizim olmadı mı

orta saha eksiği belli ama hücum hattımız da pek mutlu etmiyor

morutan haricinde kafası kırık bir forvet ve alt liglerde top oynamış iki topçudan ibaretiz.

morutan eğer geçen seneki ghezzal gibi bir etki yapamazsa sıkıntı olur

Fatih hoca büyük ihtimal serzenişte bulunmaz ama Avrupa'da olabilecek tabloya bizleri alıştırir cümleleriyle,lige konsantre olacaz vs diyecektir

muslera
beoy nelson marcao pva
cicaldao berkan
morutan halil kerem
mostafa

o zmn böyle yapacaz
artık mevzu bu şekil

He bu arada birazdan anlariz gedson yazildi mi yazilmadi mi diye. 5 oyuncu silmeliler

Avrupa maçlarında hepimizin öngördüğü sonuçlar çıkarsa hesabı kim verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt