Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetime neden kiziliyor?

Terim, Transferleri istiyor ve yonetim hemen hemen istedigi her oyuncu aldi.

6 numarayada, gecen sezon elzem ken, akilli bir adam ilk olarak onu aldirirdi, demek terim buna dusunememis.

Yoksa Elmas ve yonetimi coktan 6 numara transferine bitirmisti, Sanki liste verildikten sonra Elmas kendi basina istedigi siralamaya yapabilecek.

Michaël Cuisance, Hamza Choudhury, Magnus Kofod Andersen, Khéphren Thuram 2'si takımda yeterince şans bulamıyor diğer 2'sinin sözleşmesi yıl sonu bitiyor. Artık ne tarz istersek defans işi için Thuram, mücadelesi ama ayağı da iyi olsun Andersen, ortadan driblingleri ile delsin dersen Cuisance seç beğen al.
andersen muhteşem bir herif

Son gün mü öğrenmişler ne kadar maliyet çıktığını. Geçsinler bu işleri. B C d e f planı nerdeymiş. Belli ki 6 numarasız çift box to box 8 düşünülüyor. Bir şekilde gedson alınacak bekleniyor olmazsa diğer alternatifler devreye sokulacak. ve yerli bir kaleci

Pjanic iyi transfer bence tamam inş başarısız olsunda benim bildiğim pjanic iyi topçu

Bir kere adam usta bir ayak büyük maçlarda usta ayaklar iş yapar.

Boşuna o takımlarda oynamadı

Yonetime neden kiziliyor?

Terim, Transferleri istiyor ve yonetim hemen hemen istedigi her oyuncu aldi.

6 numarayada, gecen sezon elzem ken, akilli bir adam ilk olarak onu aldirirdi, demek terim buna dusunememis.

Yoksa Elmas ve yonetimi coktan 6 numara transferine bitirmisti, Sanki liste verildikten sonra Elmas kendi basina istedigi siralamaya yapabilecek.
Kötü oyunda her türlü hoca da suçludur kesinlikle
Ve topu yönetime atamaz.

Bizimkiler hala stopere para yığıyorlar. Stoperler para etmiyor bunu anlayamıyorlar hücum oyuncuları her zaman daha değerlidir ve piyasaları çok hızlı yükselir. Stopere 7-8 milyon veriyorsan hücum oyuncusu 3 milyona alınmaz, 15-20'lik oyuncu alırsın. Doğrusu 7-8 hücum oyuncusuna 3-4 stopere vermek olur.
Benim anlamadığım en büyük yatırımlardan biri Luyindama’ya yapıldı. Hoca da Terim’di. Bu oyuncunun ayak kabiliyetini değerlendirmediniz mi 8 M verirken? İyi oyun kuramıyor diye 7M verip yenisi almak nedir, adamı zaten izlediniz dünyanın parasını verdiniz birkaç sene önce.

3 senedir 3 yaşındaki çocuk bile bu takıma en az 2 sağlam orta saha gerektiğini haykırıyor

İLK YAPMAN GEREKENİ EN SONDA BİLE YAPAMADIYSAN BAŞARISIZSIN !!!

Burak Elmas sınıfta kaldı..

Tüm doğruları çöp artık gözümde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben başkanın kabahati olduğunu düşünmüyorum. Tanıdığım Fatih Terim, "Gedson'u son ana kadar zorlayalım, 2 Eylül'e kadar yetiştirme zorunluluğumuz yok. Avrupa maçlarını mevcut kadromla idare ederim" gibi konuşmuştur kesin. Bence Remzi Bey'in geçen gün Hoca hakkında söyledikleri de buna işaret ediyor. Kısaca "Sene sonunda hesap sorarız" demişti.
Bence Yönetimin kabahati yok. Hoca böyle bir talepte bulunduysa transferin son gününü beklemek icap eder.

Levi garcia ve aliou diengi alsaydık şuan tartışmasız şampiyonluğu ve uefa da başarıyı konuşuyor olacaktık

Oyuncu eklenme gruplardan sonraymis, Yani yanlis bilgi verdiler. Transfer dosyasinda YouTube.

Avrupa'da 6 no Marcao yada Nelsson oynar en kotu Alpaslan lüzumsuz tonla para alacak adam alacaklarına böyle oynasınlar sanki Fernando gelse gruptan çıkacağımız garanti

O değil de bu levi garcia tam bizlikti morutanla ikisi coşardı sağ tarafta

Son gün mü öğrenmişler ne kadar maliyet çıktığını. Geçsinler bu işleri. B C d e f planı nerdeymiş. Belli ki 6 numarasız çift box to box 8 düşünülüyor. Bir şekilde gedson alınacak bekleniyor olmazsa diğer alternatifler devreye sokulacak. ve yerli bir kaleci
Bırakın bu aklama işlerini . Allah in acemileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt