Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi bizim TD ü beğendiremedik size, rakiplerin TDleri çok mu iyi.

Yüzyılın kadrosunu şampiyon olmadan kovulan Vitor mu iyi hoca, ya da looser avcı mı iyi hoca ya da hakemlerin iteklemesi ile biraz maç kazandıktan sonra ligin sonuna doğru kimyesı bozulan şaftı kayan Sergen mi iyi hoca. Bırakın abi bu ağlaklığı biraz hocana takımına güven zaman ver.
Bu konuda diger takımlarda ki hocalarla kıyas yapmamak lazım bence, isim-tecrübe olarak çok büyük farkı var Terim'in. Eski Terim ve günümüzde ki arasında çok büyük fark var ya bence, kıyas yapılacaksa eğer Fatih Terim'i önce ki dönemleriyle kıyaslamak lazım.

Beşiktaş'ın transferleri bizim 2019 transferlerini anımsatıyor Falcao,Nzonzi vs. Büyük isimli çok oyuncu aldılar ama takım uyumu ve performansı nasıl olacak soru işareti bence. Pjanic aşırı beğendiğim bir oyuncu ama oda ciddi bir düşüşte tıpkı aldıkları diğer oyuncuların çoğunda olduğu gibi.

Hocara her transfer donemi bizi yiyor gidenler gelenler olacak dedi Bi falcao gitti.Ama M.o gitmediginde anlamistim trasnferin kapanacagini Adamlar limit acmak istediler olmadi.Opsiyon kullanilmaz M.oda koyune done

Hadi bizim TD ü beğendiremedik size, rakiplerin TDleri çok mu iyi.

Yüzyılın kadrosunu şampiyon olmadan kovulan Vitor mu iyi hoca, ya da looser avcı mı iyi hoca ya da hakemlerin iteklemesi ile biraz maç kazandıktan sonra ligin sonuna doğru kimyesı bozulan şaftı kayan Sergen mi iyi hoca. Bırakın abi bu ağlaklığı biraz hocana takımına güven zaman ver.
sana şöyle söyleyeyim ozaman falcao mu daha iyi topçu yoksa larin mi daha iyi, ama larin daha formda. hoca uzun süredir çok formsuz ve öyle devam ediyor. mourinho nasıl eski mourinho değilse fatih terim de eski fatih terim değil. takıma tabi zaman verilmesi gerek ama hoca yeni gelmedi sürekli aynı hataları tekrarlamasının zaman vermeyle bi ilgisi yok çünkü 2-3 yıldır yaptığı hatalar dağ oldu.

Ciddi ciddi avrupa'da başarı beklentisi içinde olan arkadaşlar görüyorum, avrupa için transfer yapılmadı diye üzülenler falan var. Üzülmeyin arkadaşlar, transfer yapılmış olsaydı da maksimum göreceğimiz grupta 3.'lük idi. Akıllı ve sabırlı olup yeniden avrupada bir şeyler yapabilecek bir takımın temelini atmak hedef olmalı, uçtu kaçtı süper transferler yaptı denilen güzide rakiplerimiz de tokadı yiyip gelecek zaten niye bu kadar hypelandınız çözemedim.

Şu an Beşiktaş'a Coutinho önerilse hemen onu da alır. Küçük takım refleksi bu biraz dünya yıldızını görünce ayarları kayıyor hemen. Bence Pjanic bize ve fenere de önerilmiştir ama çok para diye dokunmamışızdır.

Coutinho yu redecek takım veya hocanın aklına edeyim.

Keşke bize önerselerde alsak coutinho yu

Ben size anlatim. Derdim ama gerek bile yok alin bitane ,6 no bee illa illa leman san olsun eyw yonetim

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2021-2022 sezonun en sevdigim kismi hocanin son senesi olmasi. Bunu yapilan veya yapilamayan transferlerden bagimsiz olarak soyluyorum.

Benim bu transfer dönemine puanım 8/10. 2 puanı da eli yüzü düzgün genç bi DOS alınırsa eklerim. Yeter ki böyle isimler alınsın başka bir şey istemiyorum. PvA yerine Boey gibi bir oyuncu çözsek DOS'tan bağımsız direkt 10/10'da verirdim bu döneme. Gelecek sene de aynı vizyon ile eksik bölgeleri ve yedek kulübesini güçlendirelim tamamdır.

Bu konuda diger takımlarda ki hocalarla kıyas yapmamak lazım bence, isim-tecrübe olarak çok büyük farkı var Terim'in. Eski Terim ve günümüzde ki arasında çok büyük fark var ya bence, kıyas yapılacaksa eğer Fatih Terim'i önce ki dönemleriyle kıyaslamak lazım.
Niye ki? Rakip takımlarda eski Fatih Terim mi var?

Gedson
Barkley
İrfan Can

Üçü gelsin ezip geçeriz. Ama tabi hayal.

2021-2022 sezonun en sevdigim kismi hocanin son senesi olmasi. Bunu yapilan veya yapilamayan transferlerden bagimsiz olarak soyluyorum.

Son senesi mi :)

Ya çok iyi niyetli şeyler düşünüyoruz yazık ediyoruz sonra kendimize hoca üç yıl buraya kazığı çaktı öyle kolay kolay gitmeyecek

Ciddi ciddi avrupa'da başarı beklentisi içinde olan arkadaşlar görüyorum, avrupa için transfer yapılmadı diye üzülenler falan var. Üzülmeyin arkadaşlar, transfer yapılmış olsaydı da maksimum göreceğimiz grupta 3.'lük idi. Akıllı ve sabırlı olup yeniden avrupada bir şeyler yapabilecek bir takımın temelini atmak hedef olmalı, uçtu kaçtı süper transferler yaptı denilen güzide rakiplerimiz de tokadı yiyip gelecek zaten niye bu kadar hypelandınız çözemedim.
lig icin de eksigiz.

1630618787319.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt