Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikinci olarak elindeki oyuncu kalitesini ve özelliklerini iyi analiz edip, ona göre bir oyun şablonu oluşturup, oyuncu profillerine uygun bir sistemle oynamalısın.

mesela merkezinde taylan - berkan oynuyorsa, pas oyunu yapamazsın. stoperde luyindama ile pas oyunu yapamazsın.
santrafor diagne ile tiki taka ya-pa-maz-sın.

ama luyindama ve nelssonu ortasahaya çekip iyice alan daraltabilirsin. taylan - berkan dinamizmi ile gegenpress yapabilirsin. sağ kanatta içe kat eden morutan ile boeyin atletizmini kullanabilirsin.

oldukça genç olmanın avantajını kullanıp tempo yapabilirsin.

ama kalede muslerayla defansta luyindamayla felan bu kadroyla pas oyunu oynayamazsın.
Üstad bu dediklerini yaptıracak teknik ekip var mı bizde daha taç atmayı beceremeyen bir takımdan bunları görmek mucize olur ...

Şöyle bir tayfa var ne olursa olsun hep negatifler hep olumsuz yönden bakıyorlar takıma sanki ligin bitmesine 3 hafta kalmış da 20-30 puan gerideymişiz gibi.....
Negatif değilim oyunun iyi yönlerini de görmeye özen gösteriyorum ancak sizin kadar optimist olamıyorum haklısınız. Rakiplerin şuan geçtiği yollardan biz geçtik seri lemina nzonzi falcaolu kağıttan kaplanlardansa bizim bu seneki politikamızı destekliyorum. Sadece tam kadro eksiksiz şekilde bitirseydik transferleri en azından sahada güzel bir oyun ortaya çıkardı eminim.

3 -

bir takıma oynatmak istediğin oyunun özelliklerine uygun transfer yaparsın.

mesela hoca oynatmak istediği oyun için mahmut tekdemiri bile takıma katsa bir plan proje dahilinde rotasyon deriz mantıklı bulabiliriz.

fakat sen top yapmak istiyorsun gidip berkanı alıyorsun ve iyi yanlarını gösteremeyeceği bir oyunu zorunlu kılıyorsun.

aynı şekilde yedlin, momo, luyindama vs.
bu pas fetişi hocaya nerden geçti bilmiyorum ama istediği oyunu oynayan takımların bütçesini bir incelesin.

başta santrafora ilk hedef halil olsa hocanın samimi olduğuna inanırdım. çünkü oynadığın oyuna uygun olan isim. fakat aynı dönem mohamedi de televizyonda bağıra bağıra istedi.

bir takımın her maç santraforu değişmez.

Beni mutlu edecek gelişmeler tam liste :

Babel gidecek.
Yedlin gidecek.
Omar fesih.
Marcao dönecek.
6 no alınacak.
Sol kanat alınacak.
İrfan Can alınacak.
Gedson’un alternatifi bulunacak.
Emre Akbaba Turkcell reklamları dışında kulübe dair herhangi bir bağı kalmayacak.
Ömer Bayram ortayı rakibe çarptırmayacak.

+1
Ömer kendini yere atmasın özellikle maça girdikten sonraki ilk dribbling yaptığında

Pjanic çok iyidi uçuyordu kaçıyordu da neden koca 3 ay bir yere gidemeyip son gün tek çaresi Türkiye, Rusya olan seçeneklere düştü diye sorarlar adama.
Sanki dünyada birtek bu laleler şampiyonlar ligi oynuyor bırakın Allah aşkına.
Üstelik maaşının büyük bir kısmını barca verirken.

Neyse bize gelicek olursak Gedson için umut olmasa o mevki doldurulurdu illaki , demekki gerçekten gelme ihtimali hala var.Sınıra takıldığımız için ekstra adamda alamadığımıza göre ben öyle yada böyle geleceğini düşünüyorum.
Olmama ihtimaline karşı son gün Boey’i 1 m€ ya alan yönetimin etebo tarzı son saniye değilde planlı bir çalışma yaptığını varsayıyorum.
Yetişmedi Avrupa’ya ama ne yapalım alışkınız , ondada vardır bir hayır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pjanic çok iyidi uçuyordu kaçıyordu da neden koca 3 ay bir yere gidemeyip son gün tek çaresi Türkiye, Rusya olan seçeneklere düştü diye sorarlar adama.
Sanki dünyada birtek bu laleler şampiyonlar ligi oynuyor bırakın Allah aşkına.
Üstelik maaşının büyük bir kısmını barca verirken.

Neyse bize gelicek olursak Gedson için umut olmasa o mevki doldurulurdu illaki , demekki gerçekten gelme ihtimali hala var.Sınıra takıldığımız için ekstra adamda alamadığımıza göre ben öyle yada böyle geleceğini düşünüyorum.
Olmama ihtimaline karşı son gün Boey’i 1 m€ ya alan yönetimin etebo tarzı son saniye değilde planlı bir çalışma yaptığını varsayıyorum.
Yetişmedi Avrupa’ya ama ne yapalım alışkınız , ondada vardır bir hayır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendini avutuyorsun gibi geldi bana Pjanic bize gelse burada 100 sayfa coşku mesajları atilirdi. Tamam 7 milyon stopere veriyorsun tamam 6.5 çicaldauya veriyorsun ki buradaki insanların %99u adini ilk defa duydu. Ama orta sahaya en az 2 adam lazımken UEFA listesine bir tane dahi adam yazdiramiyorsun nerede planlama? Bonservis harcamadin desen deli gibi bonservis harcadık 3-4 yıldır ödemediğimiz paraları ödedik neden bu takımın hala en önemli bölgeleri eksik. Neden hala bu takımın kilit açacak oyuncusu eksik. Örnek bir derbide adamların duran toptan veya duran oyundan bize gol atacağı şuan en az 4 oyuncusu var bizden kimi sayabilirsin? Saçma saçma işler yapıldı bu sene de, 10 maç kötü gitsin görücem ben o gençlesmeyi sanki adam akıllı oyuncu satabiliyoruz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ikinci olarak elindeki oyuncu kalitesini ve özelliklerini iyi analiz edip, ona göre bir oyun şablonu oluşturup, oyuncu profillerine uygun bir sistemle oynamalısın.

mesela merkezinde taylan - berkan oynuyorsa, pas oyunu yapamazsın. stoperde luyindama ile pas oyunu yapamazsın.
santrafor diagne ile tiki taka ya-pa-maz-sın.

ama luyindama ve nelssonu ortasahaya çekip iyice alan daraltabilirsin. taylan - berkan dinamizmi ile gegenpress yapabilirsin. sağ kanatta içe kat eden morutan ile boeyin atletizmini kullanabilirsin.

oldukça genç olmanın avantajını kullanıp tempo yapabilirsin.

ama kalede muslerayla defansta luyindamayla felan bu kadroyla pas oyunu oynayamazsın.
Kesinlikle katılıyorum . Defalarca yazdım, söyledim, o şunu almış, bunu göndermiş gerçekten önemli değil.

Ayrıca Bjk transfer politikasını da çok yanlış buluyorum, hepsi yaşlı ya da kiralık aynı bizim Nzonzi, Lemina, Seri , Falcao lu yılımız. Fb akıllıca işler yaptı,genç sayılabilecek ve kaliteli yerli oyuncuları var. Ts de yanlış yaptı bana göre onlarda da yaşlı bir kadro var, Bjk gibi 1 yıllık. ve bizim politika eğer sabreder isek çok mantıklı ama eksik, yerli kaleci ve olmazsa olmaz 6 no lazım, şu an pas oyunu bu kadroyla olmaz . Bizim tempolu futbol oynamamız lazım.Son katıldığımız sene Cl deki. Brugge gibi.

Pas oyunu ile bu çocuklara yazık ediyor Terim. Geçen sene kimse Bjk ye şans vermezken şampiyon oldu, bizim de yaptığımız örnekler var, geçen sene Psg değil Lille oldu neyse özetle kağıt üstü değil saha önemli ama şimdilik orda da yokuz bakacağız.

Hocadan şu açıklamayı bekliyorum.

Daha iyisini alamadiktan sonra almak için adam almayı uygun görmüyoruz. Bizim Gassarayin parasini sokaga atacak ne durumumuz var ne de öyle bir isteğimiz. Ben oyuncularima güveniyorum, şapkadan tavşan çıkartmasını da bilen bir ekibiz. Taraftarımız bize inansın sabretsin, bu 3 yıllık bir proje. Yeri gelecek yanlışlar eksikler olacak. Şimdi olmadı belki ama bunun birdr ocak kısmı var. Bla bla bla
Dudakları da büzücek mi :)

Uefa listeleri belli oldu mu? Halil lisansı çıkmamış görünüyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha almayarak iyi geçen transfer döneminin içine ettik taylana bu kadar güvenen yönetim ve hoca umarım pişman olmaz son kasımpaşa maçında adeta ben güvenilecek biri degilim diye bagırdı adam ona ragmen yapmadılar bir orta saha transferi

BvFFDMOIIAAB2Kd.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt