Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu filmi bir kere yasadik hatirliyorsaniz. O filmin sonunda Irfani fb formasiyla görenler su an Gedson icin aglayip zirliyor. Ayrica ayni filmin sonunda Irfan'li fenerbahce sezonu gs'nin altinda bitirmisti.

Ben yine öyle bir hamle bekliyorum. Halil gercekten olmazsa bir planimizin oldugunu düsünüyorum. Belkide bilerek yapiyoruz bu hamleyi. Bekleyip görelim.

Hazır mısınız? Cefakar Galatasaray taraftarı!

D_z1GGcUYAYMhbh.jpg

Çalım manyağı olmaktan bıktık yahu puahahah

rezan bey dönem sonu açıklama yapar yine oğulcan bizim canımız ciğerimiz o oynar diye

Biz bu filmi bir kere yasadik hatirliyorsaniz. O filmin sonunda Irfani fb formasiyla görenler su an Gedson icin aglayip zirliyor. Ayrica ayni filmin sonunda Irfan'li fenerbahce sezonu gs'nin altinda bitirmisti.

Ben yine öyle bir hamle bekliyorum. Halil gercekten olmazsa bir planimizin oldugunu düsünüyorum. Belkide bilerek yapiyoruz bu hamleyi. Bekleyip görelim.
sergen cik hesaptan

Tek umudum Halilden vazgeçtiysek sürpriz bir forvetle anlaşmışızdır yinede isterdim Halili yerli avantajıda vardı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir planımız olsa bile Halil Yerli statüsünde alınacak en iyi oyuncu Mohammed gönderilmesi komple hata o zaman her sezon oyuncu alıp oyuncu gönderelim su parasına o olup bittigimiz Gedson şimdi benfica da o bizim altımızda bitiren İrfan halen fenerde kadro korumak da başarıdır Onyekuru Gedson Halil Mohammed geçen sene bizi şampiyonluga oynatan isimlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt