Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.975
- 21.047
- 2.233
Bu firsat bir daha gelmez. Ben isterimSizce Gedson'u Uefa kadrosuna yazdiramazsak bile transfer eder miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu firsat bir daha gelmez. Ben isterimSizce Gedson'u Uefa kadrosuna yazdiramazsak bile transfer eder miyiz?
üyelerimizin selameti açısından hatırlatma
Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.
Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena ve Nexus Sport kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.
Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.
İyi niyetin karşılığı olarak, hakaret, küfür içeren, başkana, yönetime, teknik heyete karşı bilgisiz, belgesiz olarak iftira/yalan içeren içerikler oluşturmamanızı yönetim olarak rica ediyoruz.
Yagız Sabuncuoğlu isimli muhabiri paylaşmak bilindiği gibi yasaktı.
Bundan sonra "yasaklı kaynak", "sabun" gibi ifadelerle de paylaşılması kesinlikle yasaktır.
Israrla paylaşmaya devam edenler nöbet konusundan süresiz olarak uzaklaştırılacak, devam edenler MYC alacaktır.
Krampon Sports twitter hesabı paylaşımları da yasaklanmıştır.
GSCimbom Yönetimi
Havaalanından öğlen saatlerinde bir görüntüsü düştü. Teyit etme olaylarını bilmiyorum. Adamlar kaç aydır forvet bekliyor. İma eden paylaşımlar falan yaptılar. Buradan sonra vazgeçmişsek büyük kahpelik yapmışızdır. Bizim tek Eren ile sezona başladığımız gibi olurlar. Sanmıyorum o yüzden bir terslik olduğunu. 10 gibi açıklanır.gittiğine dair net bir görüntü düştümü hiç peki tamam bir çok yerde satıldığı haberi yapıldı ama uçak bileti olayı sanki teyit edilmedi gibi
Yok girmezsin hatta sevabın artar. Ama ederken eş geçme herkese et!Gedson bjk de , Halil fb de diye haber paylaşıp akıllarınca ufak çaplı kaos oluşturmak isteyen zihniyete küfür etsek günahı nedir?

Mostafa'nın durumu ne oldu. Kolpa habermiş deyin ya satılmadı falan deyin. Halil alınsa bile forvetsiz olarak görüyorum Muhammed satılırsa. Mostafa değil de Halil mi takımın as forveti olacak potansiyelde? Bu nasıl bir karar anlamak mümkün değil. Diagne gerzosunu zaten saymıyorum beş para etmez bir adam. Resmen yine forvetsiz giriyoz sezona. Halil artı forvet derken Mostafa'yı gönderip sadece Halil'i almak!!! Sinirlenmemek elde değil ya. Bir şeyi de doğru yapamaz mıyız?
Hadi onu da geçtim Muhammed ve Halil aynı tip futbolcu mu da birbirine alternatif olarak görüyorsun bu nasıl bir mantık ya.
Muslera fesih yapsan alırsın ah keskegöztepe irfan can için 3.5 istiyormuş ama Ertan'a göre bu transfer zormuş
Sizce Gedson'u Uefa kadrosuna yazdiramazsak bile transfer eder miyiz?
ertan yasask banlıyın şunugöztepe irfan can için 3.5 istiyormuş ama Ertan'a göre bu transfer zormuş
Ne zaman ciddi postlara ara vercen?göztepe irfan can için 3.5 istiyormuş ama Ertan'a göre bu transfer zormuş
beni neden sevmiyorsun la üzüyorsunertan yasask banlıyın şunu
net almaliyiz bunu net oglu netgöztepe irfan can için 3.5 istiyormuş ama Ertan'a göre bu transfer zormuş
üstad şu ftyi ne zaman yolluyoruzYok girmezsin hatta sevabın artar. Ama ederken eş geçme herkese et!
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi