Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.339
- 7.197
- 2.358
Muslera
Sacha Nelsson Marcao PvA
Gedson Berkan
Morutan Cica Kerem
Halil
Sacha Nelsson Marcao PvA
Gedson Berkan
Morutan Cica Kerem
Halil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toparlamayıp napıcak.. Futbolu bırakacak hali yok.burdan iptal olursa mental olarak toparlanamaz.
MM giderse ben Enner Valencia profilinde bir oyuncu alınmasını tercih ederim striker yerine.Admirim sence kanat transferi sart degilmi?
su amerikaliyi hic izledin, gördün, duydun mu?MM giderse ben Enner Valencia profilinde bir oyuncu alınmasını tercih ederim striker yerine.
Renktas çok sinsi biri. Belhandacilar böyle oluyor.Seni severdim ama benim hakkimda yapilan negatif yorumlara like atarak Sevilenlerden atildin Reis
15 gol atıp takımı da oynatan forvet > kendine oynayıp 20 küsür atan forvet
ha bence mustafada takımı oynatabilecek potansiyel de var özellikle ilk maçlarında çok iyiydi ama sonra noldu bilmiyorum değişik bir olaylar var bence sonradan öğreneceğiz.
yokAllahhhhhhh
Gittimi
her yerde aynı saatte bitiyor
Oyuncularımızın hepsi geçen sene takımlarında oynayıp geldiler, hepsinin eksikleri var, bunları geliştirici olmalıyızki genç takımın anlamı olsun.söylendiği gibi 8.5 civarı para gelecekse bence çok kötü bir satış olmaz
bazı özellikleri zayıf mustafa'nın. biz onları geliştirebilir miyiz emin değilim
bizde kalması halinde sürekli oynasa bile ters yönde gidebilirdi kariyeri
GOL MÜ ALTAN? GOL MÜ
geçen seneki yönetimi köşeye sıkıştırmak içindi işe de yaradıYahu isteyen istediğini söylesin. İsteyen istediği haberi de yapsın. Dünyada hangi takımın teknik direktörü veya başkanı çıkıp şu şu oyuncuları istiyoruz diyor. Geçen dönem de hoca çıktı direk listeyi verdi işte. Her şeye bir bahane. Yok zaten bizim eski oyuncumuzmuş yok haberlerde adı geçiyormuş. Saçma sapan işler. Etrafta aç kurt gibi bekliyorlar ilgilendiğimiz oyuncuarın fiyatını yükseltmek için işte.
%0 ihtimalgedson olmazsa, ndombele kira bombasini patlatirmiyiz