Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önde top tutacak bizim için çok iyi. 6 numarada iyi top kesecek adam geldi mi bu takımdan umutluyum

Sadece önde değil rakip atağa çıkarken orta sahada top kapıp adam eksilterek atağı kendisi başlatabiliyor i.Bu anlamda kendi ekmeğini taştan çıkartan bir forvet anlayışına sahip.Halil’in tek eksikliği atağa kalkarken ilk basit pas Tercihini yapmak yerine top sürmekte inat etmesi.Bu anlamda atağın olgunlaşmasında yaptığı pas ve şut tercihlerini geliştirmesi lazım.Bunu başarabilirsek daha komple bir atak oyuncusuna evrilecektir.

•quod erat demonstrandum•

Sadece önde değil rakip atağa çıkarken orta sahada top kapıp adam eksilterek atağı kendisi başlatabiliyor i.Bu anlamda kendi ekmeğini taştan çıkartan bir forvet anlayışına sahip.Halil’in tek eksikliği atağa kalkarken ilk basit pas Tercihini yapmak yerine top sürmekte inat etmesi.Bu anlamda atağın olgunlaşmasında yaptığı pas ve şut tercihlerini geliştirmesi lazım.Bunu başarabilirsek daha komple bir atak oyuncusuna evrilecektir.

Bence Halil'in en büyük eksiği son vuruş abi.

Herşey basimizdakinde bitiyor reis

halil+gedson+6 numara (yerli olarak stoper ve kaleci) ek olarak aşağıdaki üçlü giderse boey gibi ucuz yollu kanat oyuncusu denemekte fayda var..
falcao+babel+omar
mohamedin gitmediğini varsayarsak böyle,giderse 6 numara ve forveti fransadan baksak keşke ordan gelenler genelde bizim lige uyum sağlıyor,faydalı oluyor..

Falcao geldiğinde burdaki çekilişte kazandığım Falcao fotolu kupa bardak daha çok katkı verdi bana, bir işe falan yaradı en azından.
Uğurlar olsun, her ne sebeple olursa olsun yolumuz kesişmez inşallah bir daha.

O bardaktan ben de kazanmıştım. Renkleri falan soldu gerçi ama kahvemi içerken solmuş Falcao'ya bakıp bakıp gülüyorum arada.

Falcao bu sefer gitti herhalde be 😎 kontenjan da açılmış oldu, şu yönetim tüm gücünü şu Gedsona harcasın artık, Halili geldi sayarsak. Topyekün çıkarma yapsınlar şu Portekize, Başkan, Şükrü hepsi hepsi

Hocam teneke bağlayıp gönderdiğimiz Halil şimdi kıymetli mi oldu ? Brentford'ta 10 maçta 1 gol atmış. Ne verebileceği aşşağı yukarı belli. Fazla beklentiye girip ne çocuğu nede kendinizi strese sokmayın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt