Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir durum kime söveceğimiz belli olmadı mı hâlâ?

eğer mustafa ve falcao gittiyse ve sonrasında bir forvet düşünüyorsak @Keramettin TANRIVERDİ 'nin de dediği gibi fenerli enner valencia gibi kanat özellikleri taşıyan bir forvet bakmalıyız.

takımın hücumunda sayı olarak yeterli miktarda kanat oyuncumuz olsa da nitelik olarak hala driplingiyle tehdit olacak hücumcu sayısı sınırlı bence.

Nedir durum kime söveceğimiz belli olmadı mı hâlâ?
-Halil geldi 1.5 kira 5.5. opsiyon(zorunlu değil)
-Falcao rayoda deniyor 2-3 saate belli olmak zorunda bu transfer eger dogruysa. Baya yabanci kaynak girmis. Biz yine 2-3 milyon veririz bence. Son kısım tamamen benim fikrim.
-Momo'dan ne kazanacağımız hala belli değil toplamda 10 milyon üzeri bir pakettir umarım.
-Gedson benficada kalıyor diye bir haber girdi 1 saat kafar önce bir portekiz kaynağı.

Şimdilik genel haberler bu yönde.

Muhammed'e üzüldüm.(Eğer kesinleşmişse)
Falcao'nun gidişi piyango olur.
Halil potansiyeli yüksek adam ama Muhammed alternatifini tamamen dolduracağını düşünmüyorum.

Bunlar bir kenara, Gedson ve/ya da net bir 6 numara şart. Paşa maçında ortasahada top yapan adam kalmadı boşu boşuna hem puan , hem moral gitti.

Halil çok önemli hamleydi. Tam yerli firmino. Fenere gitse çok üzülürdüm. Bence potansiyeli mustafadan fazla
MM nin gidişine çok aşırı kızdıysam da, Halilil gelişi için de senle aynı fikirdeyim renkdaş. Çok yüksek potansiyel var bu çocukta ve daha 21 yaşında, 2-3 sene sonra hakkaten çok değişik bir halde olabilir. Şuanki takım oyununda çok çok önemli olucak bizim için, Morutan, Cica, Bay ile beraber oynaycak. Halil transferine en çok Cica Morutan Kerem Bay sevinmeli bence.

-Halil geldi 1.5 kira 5.5. opsiyon(zorunlu değil)
-Falcao rayoda deniyor 2-3 saate belli olmak zorunda bu transfer eger dogruysa. Baya yabanci kaynak girmis. Biz yine 2-3 milyon veririz bence. Son kısım tamamen benim fikrim.
-Momo'dan ne kazanacağımız hala belli değil toplamda 10 milyon üzeri bir pakettir umarım.
-Gedson benficada kalıyor diye bir haber girdi 1 saat kafar önce bir portekiz kaynağı.

Şimdilik genel haberler bu yönde.
Eyvallah sağol.

Sadece Falcao sahtekarı gitse bile müthiş bir haber olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt