Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.963
- 17.321
- 1.838
Gedson gelir mi renktaş hissiyatın ne yönde?Dedik... Bilmediğim bir şey yok kırıcam bu kafayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson gelir mi renktaş hissiyatın ne yönde?Dedik... Bilmediğim bir şey yok kırıcam bu kafayı
3 saat kaldi reis. Bu olay kolay kolay çözülmez.@Kemal Y. Kürek Haklı çıktın üstad,ben paralarını veririz söz hakları yok demiştim.Bence yinede biticek bu transfer maalesef.
Aynen öyle. Transferin yatmaması lazım.Mohamed'in transferi yatmamalı. Bu moral bozukluğuyla kiralık anlaşma bitene kadar depresyondan çıkamaz, hem bize hem kendine zarar. Baştan göndermeseydik tamamdı.
Çok iptal olan transferden sonra dönen oldu hakan ş de juveden döndü yardırdı. Bu çocuk ribery kadar üzer bizi o vuruş kalitesini en son ilie de gördüm. Bir tek jardel ayrı seviyeydi.Cidden kalacak diye sevinenler niye seviniyor adam oradan dönerse faydalanabileceğimizi falan mı düşünüyorsunuz
Bu saatten sonra MM den hayır gelir mi peki?3 saat kaldi reis. Bu olay kolay kolay çözülmez.
Yarın belli olur o transfer diye düşünüyorum. Benfica yarın gönderecektir.Gedson gelir mi renktaş hissiyatın ne yönde?
MM nin gitmesini hiç istemesem de hatta çok ağır eleştirsem de burdan dönmesi her 2 taraf için de kötü olur. Aynı fikirdeyim. Gedson için belki de bu kaynak kullanılcak. O yüzden şuan para ödemeyi redediyor olabilirizsevinilecek bir tarafı yok bence. mohamed ve bizim için kötü olur transfer buradan iptal olursa.
Tam bir Galatasaraylisin Reis hic bos yaptigini gormedim .Forumum senin gibi Galatasaraylilara ihtiyaci var

nasil yani, aralikta mi cekebiliyoruz anca? dogru mu bu?Aralığa kadar bildirime temmuza kadar ödeme opsiyonu varmış.
Mostafa Mohamed, Bordeaux için sağlık kontrolünden geçmesine rağmen transferde pürüz çıktı. Zamalek, Galatasaray'ın 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu zamanında ödememesi nedeniyle bu transfere engel oldu. (RMC Sport)
Ben nasılım rtaşTam bir Galatasaraylisin Reis hic bos yaptigini gormedim .Forumum senin gibi Galatasaraylilara ihtiyaci var
Nedir mevzu bumut bilgilendir beni.By saatten sonra verim falan vermez. Adam kaçar gibi gitti ya, ne verimi.