Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse mm icin el nenyi getireceksin

Hem 6 no icin cok iyi tranafer hemde mmyi kazandirir bize

Gecikiyor diye verilmiş haber. Bazı Türk sayfaları iptal oldu şeklinde vermiş. Temkinli olun, gaza gelmeyin.

Bordeaux struggles to finalize the Mohamed file​

Transactions are struggling to be finalized in Bordeaux. While Mostafa Mohamed is in Gironde and has passed his medical examination successfully, the Girondins face one last obstacle. Zamalek, the striker's former club, accuses Galatasaray of not having paid in time the full of his release clause estimated at 4 million euros. The sum would be in the process of payment but for the moment the Egyptian club refuses to activate the purchase clause. Difficult for Bordeaux to finalize this loan with option to buy, even if the negotiations continue and nothing is lost.

son cümleyi tam anlayamadım

Kim teneke bağlayıp gönerdi, adam milli takıma yükseldi, bu forumda istisnasız herkes Gedson - Halil istedi ilk olarak.bir tane kötüleyen renkdaş görmedim, şuan yetersiz genç diyenler oldu ama alınmasın istemiyoruz diyen yok. Olumsuz yorumların hepsi daha genç pişecek şeklinde. Benim fikrim Diagneyi top diye oynar
Hocam Halil 1. forvetimiz olamaz. Olsa olsa rotasyonda kullanacağımız iyi bir yedek olur . 3 yıldır forvet açlığı çekiyoruz. 1. sınıf forvet gerekiyor. Bunun avrupa ligi var ZTK'sı var bilmem neyi var. Halil üzerinde çok durmayalım bence.

nasil yani, aralikta mi cekebiliyoruz anca? dogru mu bu?
Anlatılanlardan anladığım kadarıyla biz oyuncuyu alıp almama kararını aralığa kadar bildirmemiz gerekiyormuş, biz şuan doğru olanı yapıp bildirdik. Ödeme kısmını Temmuza kadar yapabiliyormuşuz ama Zamalek diyor sen adamı satıyorsun bana erken ödeme yap. Yapmak zorunda değiliz.

Anlatılanlardan anladığım kadarıyla biz oyuncuyu alıp almama kararını aralığa kadar bildirmemiz gerekiyormuş, biz şuan doğru olanı yapıp bildirdik. Ödeme kısmını Temmuza kadar yapabiliyormuşuz ama Zamalek diyor sen adamı satıyorsun bana erken ödeme yap. Yapmak zorunda değiliz.
he okay problem ödeme olayinda. sagol

bu zamaleki kıraathaneden toplanan 3-5 adam yönetiyor herhalde. transfer döneminde de acayip amatörce bi izlenim verdiler

Mm nin su hali avrupada 8,5 milyon

Rehabilite edip basinada el nenyi koyacaksin bak bakalim kaca satiyorsun

Eğer bu doğruysa eski yönetimin yaptığı anlaşmadan haberi olmadığı ortaya çıkar, sözleşme incelenmiştir doğrıysa ortalık yanar
yalnız bu işte bir gariplik var.

habere göre zamalek'in ödemeyi zamanında alamadığı ve bu yüzden opsiyonu aktif etmekten vazgeçtiği yazıyor

eğer böyleyse burada kaybeden biz oluyoruz. oyuncunun opsiyonu havaya uçmuş oluyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt