Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.963
- 17.321
- 1.838
Ya benfica ya biz olmak üzere zaten 2-3 saat sonra,salarlar umarımYarın belli olur o transfer diye düşünüyorum. Benfica yarın gönderecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya benfica ya biz olmak üzere zaten 2-3 saat sonra,salarlar umarımYarın belli olur o transfer diye düşünüyorum. Benfica yarın gönderecektir.
Satılması kararını alanların bir önemi yok yani senin için oradan açılacak bütçenin vs. başka planları etkileme gibi olasılığı olmadığını mı sanıyorsun
Gelmeli. Mostafa‘nin Avrupa hayali varsa Ocak ayina kadar takimlar onu izleyecegini biliyordur. Umarim Bordeaux panikleyip baska bir oyuncuya yönelir kendi ligindenBu saatten sonra MM den hayır gelir mi peki?
Gecikiyor diye verilmiş haber. Bazı Türk sayfaları iptal oldu şeklinde vermiş. Temkinli olun, gaza gelmeyin.
Hocam Halil 1. forvetimiz olamaz. Olsa olsa rotasyonda kullanacağımız iyi bir yedek olur . 3 yıldır forvet açlığı çekiyoruz. 1. sınıf forvet gerekiyor. Bunun avrupa ligi var ZTK'sı var bilmem neyi var. Halil üzerinde çok durmayalım bence.Kim teneke bağlayıp gönerdi, adam milli takıma yükseldi, bu forumda istisnasız herkes Gedson - Halil istedi ilk olarak.bir tane kötüleyen renkdaş görmedim, şuan yetersiz genç diyenler oldu ama alınmasın istemiyoruz diyen yok. Olumsuz yorumların hepsi daha genç pişecek şeklinde. Benim fikrim Diagneyi top diye oynar
Benim gitmesi gerek dediğim nokta ona bağlı yapılacak olan hamlelerin sekteye uğraması.Çok iptal olan transferden sonra dönen oldu hakan ş de juveden döndü yardırdı. Bu çocuk ribery kadar üzer bizi o vuruş kalitesini en son ilie de gördüm. Bir tek jardel ayrı seviyeydi.
Anlatılanlardan anladığım kadarıyla biz oyuncuyu alıp almama kararını aralığa kadar bildirmemiz gerekiyormuş, biz şuan doğru olanı yapıp bildirdik. Ödeme kısmını Temmuza kadar yapabiliyormuşuz ama Zamalek diyor sen adamı satıyorsun bana erken ödeme yap. Yapmak zorunda değiliz.nasil yani, aralikta mi cekebiliyoruz anca? dogru mu bu?
Satılması kararını alanların bir önemi yok yani senin için oradan açılacak bütçenin vs. başka planları etkileme gibi olasılığı olmadığını mı sanıyorsun
Tam olarak düşündüğüm bir şey. Böyle olursa işler değişir kalem kağıt ele alınır tekrardan hesap yapılır.Mostafa transfeti iptal olup, Dagneyi satarsak ahahaha
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
he okay problem ödeme olayinda. sagolAnlatılanlardan anladığım kadarıyla biz oyuncuyu alıp almama kararını aralığa kadar bildirmemiz gerekiyormuş, biz şuan doğru olanı yapıp bildirdik. Ödeme kısmını Temmuza kadar yapabiliyormuşuz ama Zamalek diyor sen adamı satıyorsun bana erken ödeme yap. Yapmak zorunda değiliz.
yalnız bu işte bir gariplik var.
habere göre zamalek'in ödemeyi zamanında alamadığı ve bu yüzden opsiyonu aktif etmekten vazgeçtiği yazıyor
eğer böyleyse burada kaybeden biz oluyoruz. oyuncunun opsiyonu havaya uçmuş oluyor.
Renktaş sadece bizim yön verdiğimiz bir süreç değil bence buhayır yok
çünkü yanlış karar veriyorlar