Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.740
- 43.654
- 3.888
ali koç kaç senedir resmen add new managerla takım yönetiyor yine de bir bok olduğu yok inanılır gibi değil..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tansel beye nöbet facianı ilettim 2. bir lince hazır ol#14 nöbeti de fos çıkacak benden özür dileyeceksiniz
son nöbeti bana birakin da biraz action olsun artik.#14 nöbeti de fos çıkacak benden özür dileyeceksiniz
Vay be bizim transferi fener başkanı açıklıyorAli Koç: "Kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. Kiralanacaksa da Galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, Galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, Halil Galatasaray'a hayırlı olsun."
Aha köstebek bulundutansel beye nöbet facianı ilettim 2. bir lince hazır ol
El altından para verip bedavaya aldik diye gösterirdi halilin takimi da fenere hibe ediyoruz fln diye açıklama yapardı hayret nasıl olmadi bu iş şaşırdımAli Koç: “Halil geleceği parlak bir oyuncu. Bu konu bize getirildi. Hocamız olabilir dedi. FFP yüzünden şartlar oluşmadı.”
hahahahahahahahahaha girdi mi
Demişki pl liginde şike yapamiyoruz yapacak birşey yok.Ali Koç: “Halil geleceği parlak bir oyuncu. Bu konu bize getirildi. Hocamız olabilir dedi. FFP yüzünden şartlar oluşmadı.”
Sana nöbet bırakmaya gerek yok ki. Sürekli kırmızıyı veriyorsunson nöbeti bana birakin da biraz action olsun artik.
Noldu şikeniz işlemedi mi, Halil sieeee mi dedi yoksam, herkesi İrfan gibi karakter yoksunu mu sandınız. Konu bunlara getirilmişmiş tabiii canımmmm , biz de malız zatenAli Koç: “Halil geleceği parlak bir oyuncu. Bu konu bize getirildi. Hocamız olabilir dedi. FFP yüzünden şartlar oluşmadı.”
Bunlar kesin düşmeye çalışıyor.yedlini isteyen watfordmus. hadi abi seri yallah
Etebo , Ozan Tufan ve Yedlin ha
hem kirmizi, hem nöbet . double safety isteSana nöbet bırakmaya gerek yok ki. Sürekli kırmızıyı veriyorsun