- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bASKanimi eski yönetimle karistiriyorlarKoç, Elmas'ı tokatladı diyenler utanır mı şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bASKanimi eski yönetimle karistiriyorlarKoç, Elmas'ı tokatladı diyenler utanır mı şimdi?
bir bizim kulübün haberi yok herhaldeAli Koç: "Kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. Kiralanacaksa da Galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, Galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, Halil Galatasaray'a hayırlı olsun."
Sehir efsanesi. IRS de kardesi mufettis olarak calisan arkadasim var. Her devlet kurumu gibi cogu gereksiz insanlardan kurulu. Genelde zenginin pesine pek dusmezler zaten. Ayrica usulsuzluk tespit edilmesi icin audit edilmeleri lazim.Bu rossi olayinda fbnin basi agrir
Abd vergi dairesi kim jong undan beter
Usulsuzlugu aninda tespit ederler
onu bunu bırak da nasıl koyduk ama.Ali Koç: "Kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. Kiralanacaksa da Galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, Galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, Halil Galatasaray'a hayırlı olsun."
alırız çok gün varyedlin bu dkdan sonra gitmesin sağ bek alamayız bu dkdan sonra
Yazili anlasma olarak diyorsan oyle hakki yok. Yaptigimiz anlasma kiralik ve opsiyonu kapsiyordur. Nasil 4 milyonu yatirdigimiz an Zamalek ile ilgisi kalmiyorsa ayni sekilde Mustafa da otomatikman 4 senelik sozlesmeye imza atmis oluyor yani daha onceki anlasma yururluge girer.diyorum ki mustafa kalmak istemezse opsiyonu kullanmak istesen bile işe yaramaz
oyuncuyu ikna etme noktasından bahsediyorum
belli ki şu anda gitmek istiyor. ne değişecek de kalmak isteyecek
Koç, Elmas'ı tokatladı diyenler utanır mı şimdi?
Fiyatı düşecekse 2 sinden sonrada gelse olur,varsın bu sene Avrupada oynamasın derim.Gedson gelecek halen diyorum bence öyle böyle gelecek Gedson konusunda benfica biliyor 2 eylğle kadar almak istediğimizi o yüzden uzatıyorlar diretiyorlar para konusunda
yo hayvanlar da utanıyoSanmam utanmak insani bir duygu.
morutan:10, cica:8, bay: 9 gibi de olbilir. ozaman berkan taylanı beraber kesebilirsin.Yani geçen sene ligin finaline giderken yabancı sınırlaması olmamasına rağmen Kerem ve Halil ikilisiyle maça çıkıyorduk, hem de hücumun en kritik görevlerini üstleniyorlardı
Bu ikiliyi olur da yeniden bir araya gelirse izlemek benim adıma muazzam keyifli olacak. Halil tamam muazzam bir golcü olmayabilir ama diğer forvetlerimizin asla yapamayacağı kadar iyi top servisi yapabilir, Kasımpaşa maçında Diagne Morutan 'ın çalımından sonra duvar pası yaptığında topu doğrudan rakibe verdi Morutan orda araya giremese golümüz hiç olacaktı Halil bu işleri çok daha iyi yapar. Hatta abartıyorum geçen sene Morutan 'ın yaptığı işi Halil yapıyordu özellikle Kerem 'e yaptığı servisleri hatırlıyorum
Olur da Halil transferi biterse çok değişik bir hücum hattı olur, statik 1 tane bile oyuncu yok, takım arkadaşlarının yükünü çekmesini gerektiren, ağır veya koşmayan 1 tane bile oyuncu yok bu STSL seviyesind büyük bir lüks değil mi ? Fatih Terim geçen sene bu günlerde Falcao,Arda,Feghoul,Belhanda ve Babel'in olduğu Hücum hattını izlettiriyordu bizde, ordan buraya gelmek büyük bir iş.
Halil(21)
Kerem(22)-Cicaldau(24)-Morutan(22)
Şimdi asıl mesele bu dörtlünün arkasında Berkan & Taylan ikilisi mi oynayacak yoksa gerçekten Gedson veya benzeri bir orta saha transferi yapılacak mı ? Çok net söylüyorum Gedson gelir yanında Berkan veya Taylan formda olan kimse onu koyarak bir orta saha kurgularsak bence çok net şampiyonluk yolunda favori olabiliriz
yedlin bu dkdan sonra gitmesin sağ bek alamayız bu dkdan sonra