Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de yakın bir arkadaşımdan Mennheim altyapısında oynarken, antrenmana Trabzonspor forması ile gidip geldiğini duymuştum.Yanlış bilgi. En yakın aile dostlarından biliyorum, fanatik Galatasaraylı kendisi...

Sözleşmesinin son senesi yeni sözleşme almak için yardırarabilir. Hoş geçen sene de aynını Belhanda dan bekliyorduk ama galiba Belhandanın maksimumu oymuş boşuna beklentiye girmişiz. Ama feg canı isterse 5 kişiye bedel oynar kapasite yetenek var ama gamsız işte gazlayacak pışpışlayacak adam lazım
lan bu herif türkiyedeymis
lan bu herif türkiyedeymis
Halile üzülürdüm cidden.İşte aldın mı böyle karakter sahibi futbolcu alacan. Helal olsun Halil.
galasevginin dedigi buydu galiba. GÖ denilen hiyarin istegi yine olmadi galibaİyi güldüm
Ailesinden TSli galiba, zamanında TS yüzünden 4 ay ceza yemişti bir de.Yanlış bilgi. En yakın aile dostlarından biliyorum, fanatik Galatasaraylı kendisi...
bunun dedigi ucak biletleri tuttu heprmc saglık kontrolunden gecti demedi mi
bu hesabı yöneten kaç yaşında ywa
O koçun kıvırma payı, inandın mı rendaşımbonservisimiz alırsanız fenerde oynamak isterim de dedigini söylüo ali koç ama gs hesapları dert etmiyo bunu gibi
Yok yok millete like atıp durdu tüm gün. Gitmezse küfürler havada uçuşurFalcao bugün tüm olanlardan habersiz evinde uyuyordur şimdi
Öyle olsa çoktan göndemrişlerdi bence çünkü limit açamıyozYeni evinin kirasına kadar Ödemişizdir ya
•quod erat demonstrandum•