- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
kaldilarfalcao
must
yedlin
hepsi birden kalırsa depresyona girilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaldilarfalcao
must
yedlin
hepsi birden kalırsa depresyona girilir
Ft nin olduğu yerde düzenli oynama diye bisey asla olamazHalile üzülürdüm cidden.
Bizde düzenli oynarsa çok iyi yerlere gelecegini düşünüyorum.
Ama tum yükü ona da yüklememek gerek.
Umarım birşeyler düşünülüyordur.
Çok ciddiye almayın yahu, adam sabah Falcao için uçak bileti falan yok diyordu; Falcao dün Kolombiya'ya uçtu, uçaktan Ospina ile fotoğraf paylaştı Instagram hikayesinde. Adam Türkiye'de değil ama beyimiz diyor ki Türkiye'den İspanya'ya uçak yok.rmc saglık kontrolunden gecti demedi mi
bu hesabı yöneten kaç yaşında ywa

inanmadım hiç bi dedigine ama bazı dediklerinden gaza gelip böbür kasan gsliler varO koçun kıvırma payı, inandın mı rendaşım
tamamı palavra.rmc saglık kontrolunden gecti demedi mi
bu hesabı yöneten kaç yaşında ywa
sus lankaldilar
halil için de ingiltere tr ucagına bakıyordu cocuk hollandadaymışÇok ciddiye almayın yahu, adam sabah Falcao için uçak bileti falan yok diyordu; Falcao dün Kolombiya'ya uçtu, uçaktan Ospina ile fotoğraf paylaştı Instagram hikayesinde. Adam Türkiye'de değil ama beyimiz diyor ki Türkiye'den İspanya'ya uçak yok.![]()
Bizim uçakcı ile takas edelimbunun dedigi ucak biletleri tuttu hep
Yerli olduğu için prensi olur muhtemelen.Ft nin olduğu yerde düzenli oynama diye bisey asla olamaz
Mahmut varken yeni şener ramazan ne alaka
Lan her t dönemi sağbek rotasyonunu komple yeniliyoruz
No no no daha 7 gün var onun içinUlan teleşeden emre akbabayı unuttuk iyi mi? Kaldı yine herif![]()