Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.857
- 7.471
- 1.843
hocam transfer açıklanmadı daha bu yaptığı kulübe büyük zararRenktaş bunlar baya yakın arkadaş gibilerdi,sevinmiştir çocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam transfer açıklanmadı daha bu yaptığı kulübe büyük zararRenktaş bunlar baya yakın arkadaş gibilerdi,sevinmiştir çocuk
emre kaplan yasaklansın ana bacı sövesim gelio bu basıfsızı görünce
+ Morutanhalil cicaldauyu acayip pozisyona sokar direkt gözümde canlanıyor
Amatörlükten başka birşey değil. Abdurrahim Albayrak hareketi. Yönetim bilmiyor zaten açıklamayı dimi? Taylan ile Oğulcan kahve içme hareketiyle aynı ciddiyetten uzak hareketler malesef.![]()
ulan kerem xd
Ben tarafsızım rtas hosuma giden seyleri, güldüğüm seyleri beğenirim. Dostum olsun veya olmasın.. Kimseyi de kırmak istemem eğer kırdığım birisi varsa özür dilerim.Seni severdim ama benim hakkimda yapilan negatif yorumlara like atarak Sevilenlerden atildin Reis
Ailesi TSli olabilir demek istedim yanlış yazöışım.Yok eminim; halı sahada kendisi ve babasıyla birlikte top oynadıkları arkadaşım da fanatik Galatasaraylıdır. Karakterini, büyüklerine saygısını filan yere göğe sığdıramaz. Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Önemli biri, belki buradadır, mahçup olmak istemem![]()
Olayın tamamı baştan sona bullseet.
gerçek değil gibi üstat
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kısımda haklısın, ama bence transfer bitmiştir.hocam transfer açıklanmadı daha bu yaptığı kulübe büyük zarar
Renktaş psg açıklamadan neymar açıklamıştı messi transferini. Abartmaya gerek yokAmatörlükten başka birşey değil. Abdurrahim Albayrak hareketi. Yönetim bilmiyor zaten açıklamayı dimi? Taylan ile Oğulcan kahve içme hareketiyle aynı ciddiyetten uzak hareketler malesef.