Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao icin eski Madridten takim arkadasi tigre geliyor diyor, orda birsey yok.
Kerem yapinca aauuuvvv, tamam vurun öldürün herkes kurtulsun. Ne marcaoymus arkadas.
Marcao yaptığında herkes vurdu öldürdü kimse de Marcaoya haklı demedi. Bu adamın dokunulmazlığı ne ki hatasında savunuyorsunuz??? Ayrıca Falcao nun arkadaşının takımına gitmiyordu Falcao örnek aynı yere çıkmıyor.

şu falcao mostafa ve halil meselesini bugün halledip. babeli dehleme ve ortasaha forvet transferine yoğunlaşmamız lazım

Yedlin için sinerji lazım.

şu şekil paket edicez rahat ol
ezgif-2-e68ffc674b83.gif

Saat kaça kadar bekleyeceğiz haberlerin netleşmesi için?

carsıdan aldık tigre eve geldik kedi

Gitmiyo hakan ,teklifte aldı kulüpte anlaştı ama gitmiyo işte,2.5m maaşı ve daha 2 sene kontratı var kimse vermiyo o parayı
Ilk iki sene yilligina 1 milyonu galatasaray verip yollayabillir, 1,5 milyonda verirler yilligina herhalde. Ben mohamedin satilmasina karsiyim takimda o kadar gitmesi gereken kisi varken. Bana sorsalar diagnemi, falcaomu Halil derbidoglunu yoksa Mohamedmi ben Mohamedi oynatirdim yedegi Halil olurdu formda olani oynatirdim

Haluk Yürekli: “Şu an itibariyle Gedson'un Galatasaray'a gelme ihtimali hala zor! Galatasaray'ın avukatları Falcao'nun avukatıyla görüşmeler yapıyor. Falcao gidecek!”

Gedson gelmediği sürece transfer sureci basarisizdir. Falcao gitsin guzel limit açılsın ama gedsonu getirin. Bana gedsonu getirin. Orta sahaya şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt