Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gece 1 olması lazımSaat kaça kadar bekleyeceğiz haberlerin netleşmesi için?
Yalnız yanlış hatırlamıyorsam bu Falcao tedavi için sürekli İspanyaya gidiyordu hem de uzun süreliLiv hospital falcao için veda videosu paylaşmalı, bizlik bir durum yok.
MuazzamSebebi nasıl?
cr de medichecki portekizde yapip, faxla haletmisti. o problem degildir yaYav dün gece Ospina ile birlikte kolombiya uçağından foto paylaşmamışmıydı bu arkadaş?
benım anlatmak ıstedıklerım bunlardıMustafa normal bir insan degil arkadaslar
Adamin okuma yazmasi bile yok
Yok morali bozulur filan ne ya sanki medeni bir insandan bahsediyoruz
Bu cocuk nil nehrinde timsah yiyerek buyumus
Arenada 30-40 bin kisinin onunde mustafa muhammed diye bagir kulun kolen olur
Olusu 8,5 milyon
Haydi zamalek izin verme bu taraftar bu isi birsekil cozer hocada mesaji almistir bugun cunki tum suclu kendisi secildi bu surecte
Ne sevinmistik be gelince veletinulan falcao geldigi güün aglamıştım şimdi gitsin die götüm tutuşuyo hayat acımıyor
Ekli dosyayı görüntüle 137141
falcaonun avukatları kulüp binasına giriyor:Haluk Yürekli: “Şu an itibariyle Gedson'un Galatasaray'a gelme ihtimali hala zor! Galatasaray'ın avukatları Falcao'nun avukatıyla görüşmeler yapıyor. Falcao gidecek!”
?ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH GİTTİ LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Çin katar hariç 1den fazla maaş kimse vermez böyle birineIlk iki sene yilligina 1 milyonu galatasaray verip yollayabillir, 1,5 milyonda verirler yilligina herhalde. Ben mohamedin satilmasina karsiyim takimda o kadar gitmesi gereken kisi varken. Bana sorsalar diagnemi, falcaomu Halil derbidoglunu yoksa Mohamedmi ben Mohamedi oynatirdim yedegi Halil olurdu formda olani oynatirdim
Olsuz birsey görmüyorum paylasiminda, hatta tam tersi cok iyi arkadas olduklarini gösteriyor. Gelecegin hucum hattiMarcao yaptığında herkes vurdu öldürdü kimse de Marcaoya haklı demedi. Bu adamın dokunulmazlığı ne ki hatasında savunuyorsunuz??? Ayrıca Falcao nun arkadaşının takımına gitmiyordu Falcao örnek aynı yere çıkmıyor.

bi virgül ile cehenneme hak kazandınızallah gitti lan