- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır diyorumBazen ispanyolca, arapca yada baska dillerden haber paylasirsaniz size zahmet en azindan biraz ozet gecin bizim icin yav...
Anlaşsa da gitmezdi zaten bence hd ayrıca fbde para yok kıçı kırık adamları zar zor alıyorlarKulübüyle anlaştı diye haber çıkardılar.
Ama koç o şartlarda kulübüyle anlaşmamız mümkün değil demiş.
Mohammed işi ile aynı zamanlamaya denk gelmesi de çok garip.
Hani Madrid’deydi lan bu
Pardon ayni andi aynisini yazmisiz rtasYabanci haber paylastiginiz an ne diyor söyleyin lütfen. Falcao o resimde sanki transfer yatmis gibi tipi var ve küfür vakti geldimi gelmedimi anlamadim.
Koyulan fotograflar transfer son dakika yatmis havasi veriyor, korkutuyoYabanci haber paylastiginiz an ne diyor söyleyin lütfen. Falcao o resimde sanki transfer yatmis gibi tipi var ve küfür vakti geldimi gelmedimi anlamadim.
ben bunu aşırı istiyorum
+ eren aydın
Marcao ya verinFalcao anlaşamazsa dönüşte havaalanında dövelim
fener sol bek ,sağ bek forvet alamadı ama harika bir transfer sezonu gecirmiş gibi algı yapıyorlar.Gördünüz dimi itoğlu it fb medyasını bi anda halil fbde diye kolpa çıkardılar, hocaya mı küfür eden başkana mı küfür eden dersin ortalık bi anda toz duman oldu. Gazla çalışıyor bizim taraftar resmen