Mahir Erdoğan
Kırmızı Üye
- 17 Ocak 2019
- 965
- 750
- 638
Dike fakir Lukakusu gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu yav Aboubakar'da efso bilek vardı bunda o yok.Bildigin aboubakar bu
Kendi Dikem icin demistim cok yavas.@At Kafası isimli arkadaş yazdı diye hatırlıyorum.
Üstat Dike isimli top tepiciyi tanıyor musun8m milan resmilesti.5 yillk imza.... bu sezonu bordo da kiralik gecirecek.
genele donersem;
6no icin morita halen mumkunse bir yoklansin - olurda gedson icin portekize gidilecekse...
ikisini alip donulse cok iyi bir kapanis olur bizim adimiza...
avrupada bu gece bitiyor ama bizde 3 eylül 01:00 a kadar avrupa listesine yazabiliyoruz 8 eylüle kadar da tff listesineGelebiliyormu ki daha?
Umutlandık ilk defaÖff ahmet bayma yaw
Abi bu tam olarak neye göre. Bence bazıları kendi kafalarına göre yalan sıkıp daha sonra da olmadı diye yalan sıkıyor. İngiltere'de saat daha 21.50. Her transfer döneminin sonunda böyle haberler var. Geçen sene de son dakikalarda Berg getirilmeye çalışılıyor diyip son anda yetişemedi vs demişlerdi ama tamamen kolpaydı hiç öyle bir haber belirtilmedi bile. Bana bu tarz haberler kolpa geliyor açıkcası. 3-4 saat içerisinde yetiştirilirdi bence.yedlin olmamış
Düşünsene fb’ye kadıköyde 90+larda galibiyet golünü atıyor ve sahada bu sevinci yapıyor?![]()
Dogruya sIkIsIk oldugumuz durum gidenler icin.avrupada bu gece bitiyor ama bizde 3 eylül 01:00 a kadar avrupa listesine yazabiliyoruz 8 eylüle kadar da tff listesine
Hastane işi iyi olmadı, umarım bakmadan geçerler yoksa futbolu bırak derlerFalcao zu HM Hospital Universitario Madrid
Liv Hospital kap bilgisini girer birazdan.