Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mohamedde bizde 16 maçta 8 gol atmıştı geldiğindebu dike geçen sene ikinci yarıda championship'e kiralanmış 19 maçta 9 gol atmış
orada yarım devrede bu istatistiği yapan adam boş değildir ama fiyatı da ucuz değildir
Hem oyun zekası hem de tekniği müthişti cidden, Falcao'nun geldiği dönem çok istemiştim.Acayip bir herif
Valla bu ayrı bir meydan okuma olur Fatih Terim için bile, zamanında Moussa Marega iddiaları da çıkmıştı o zaman da çok merak etmiştim şimdi de aklıma geldi Luyindama vs. Daryl Dike antrenmanda ikili mücadeleye girse çok tuhaf sonuçları olabilirdiTerim idmanı sonrası Atalay Babacan olur gibi
O zaman gelmiş değil gitmiş olmuyor mu?Yav zaten tjk ile isminin anildiğini biliyordunuz o yüzden öyle dedim direkt
bu nasıl 2000li yaHerifteki fiziğe bakıyorum da sanırım alırsak, antrenmanlarda Luyindama'yla boğuşturmak için alırız![]()
![]()
Şu kadar sıcak saatlerde gelmiş gitmiş hesabımı yapacağım hocam allah rızası için.O zaman gelmiş değil gitmiş olmuyor mu?![]()
Mohammed'de mermi gibi topçu da terim sağolsun ağzına etti adamın. Bu adam varken forvet arıyoruz inanılmaz bir fıkra.Mohamedde bizde 16 maçta 8 gol atmıştı geldiğinde
Sonrası malum