Ismail Demirkul
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 318
- 130
- 288
Burak elmas 9.5 milyon dolar demisti yillik maliyeti ama bonusu ne kadar bilmiyorum tahminimce 6-7 en azToplam ne kadar alıyordu ki bizden bonussuz haliyle?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak elmas 9.5 milyon dolar demisti yillik maliyeti ama bonusu ne kadar bilmiyorum tahminimce 6-7 en azToplam ne kadar alıyordu ki bizden bonussuz haliyle?
Ya nevzat ı kim takar sayın adminimgitmek istiyormus ısrarla
Sol ayakl sağ arasında nasıl bir fark ve yahuHerifteki fiziğe bakıyorum da sanırım alırsak, antrenmanlarda Luyindama'yla boğuşturmak için alırız![]()
![]()
renktaş bu herif isteksizYa nevzat ı kim takar sayın adminim
Bu herif bizim Luyi' yi kolay harcar gibi...Ekli dosyayı görüntüle 137152 Hiçbir şey olmazsa, şu ikiliyi kafes dövüşüne çıkarıp bilet keselim yine bonservislerini çıkarırız![]()
Sorun şu ki adamın bonservisini seninle sözleşme imzalamayı istemediği sürece alamazsın yani bu adam gitmek istediği sürece sen hiç para da kazanamayabilirsin.Abicim bi biz gerizekaliyiz gercekten. Gedson da ayrilmak istiyor veriyorlar mi? Zamaninda denayeri onyekuruyu verdiler mi? Diyeceksin kardesim 15 getir yoksa takimdasin napacak oynamayacak mi 2 hafta trip atar sonra seve seve oynayacak. Ademi de bu yuzden yolladik sampiyonluk gitti belki de
2 saatten az kaldı renktaş hafta sonu hazırlık maçı var hoca anlatır illa birşeyler sonuçtarenktaş bu herif isteksiz
durduk yere cıkmadı haberler var bişeyler ama cözemedik
gitmeye zorlandı mobing yapılarak ve itibarı azaltılarakGitmeyi çok istedi diye Muhammed gibi bir adamı 6.5 milyona gönderiyorsak manyağız. İnanmıyorum ya da inanmak istemiyorum ama biz istediğimizde sözleşmesinin sonuna kadar çatır çatır paraları alıp gitmeyen futbolculara tek bir yaptırım yapamayıp oyuncu gitmek istiyor diye değerinin yarısından da azına adamı gönderiyorsak biz bu işi beceremiyoruz demektir.
Biz niye böyle bir takım olduk yav, Falcao gidiyor diye sevindik olmadı, Mostafa satılıyor diye o kadar kafa yorduk olmadı Halil Fener'e gidiyor diye sövdük sonra Galatasaray dedilerMostafa Mohamed'in babası: "Mostafa'nın Bordeaux transferini çözmek için Zamalek kulüp binasındayım. Galatasaray, Mostafa'nın opsiyonunu etkinleştirmeyi kabul etti. Bu transfer olana kadar kulüp binasından ayrılmayacağım." & (FilGoal)