Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.436
- 14.115
- 1.498
Hemen gelsin aygır gibi adamTetehin iri ve gol atan gali tam bizim ligin adami valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen gelsin aygır gibi adamTetehin iri ve gol atan gali tam bizim ligin adami valla
Sol ayakl sağ arasında nasıl bir fark ve yahu
@Ahmet Usta özel duyumu renktaşYaw bu Dike haberi nasıl düştü? Ciddi miyiz bu transferde? Scout transferi mi acaba biri beni aydınlatabilir mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla bilmiyorum ki reis kimseye inanamıyorum artıkfalcaoda mı gitmedi?
Bu olaydan benim çıkarımım şu; Muhammed gitmek istiyordu biz de gitmek isteyen adamın bonservisini almak istesek bile ona yeni sözleşme imzalatamazdık bu yüzden kazanabileceğimiz bir para varken bunu kaçırmak istemedik.gedson 3 aydır gitmek istiyor adamlar yedeğin yedeği adamı bile ucuza salmıyor biz niye salıyoruz keriz miyiz.
Gitmese daha iyi, büyük ihtimalle de yetişmeyecek, adamı Mısırdan alırken neredeyse bedelli askerlik yapacaktı
herkes bizim gibi oyuncusunu heba etmiyor.. mostafa takımdaki en yüksek potansiyelli oyuncu.gedson 3 aydır gitmek istiyor adamlar yedeğin yedeği adamı bile ucuza salmıyor biz niye salıyoruz keriz miyiz.
Bu adam bizi hos eder![]()
![]()
Sağ ayakta fena sayılmaz![]()
mls için geçerliydi sanki buBöyle bir şey yazılmış twitterda aslı var mı?
"Falcao için gelişmenin hemen bugün olmasını beklemeyin, sözleşmesi feshededilince bossman kuralı sayesinde istediği an transfer olabilir."
Oyanamadigi icin bir kisminida birakip giderse muthis olur5 mac oynayamayan heriften 2 milyon euro kazanmak iyidir
Bingoogedson 3 aydır gitmek istiyor adamlar yedeğin yedeği adamı bile ucuza salmıyor biz niye salıyoruz keriz miyiz.
Radamel Falcao, Rayo Vallecano’ya transfer oldu.
Rayo Vallecano, Falcao transferini tamamlayamayacak gibi duruyor. (Win Sports TV)
Falcao, Rayo Vallecano’ya transfer oldu.. İspanyollar Kolombiyalı yıldızın yıllık net ücretinin 2 milyon euroluk kısmını üstlenecek..(@nevzatdindar )
![]()