Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas yönetiminin transferleri:

Barış Alper Yılmaz (21)
Alexandru Cicaldau (24)
Sacha Boey (21)
Patrick van Aanholt (30)
Berkan Kutlu (23)
Victor Nelsson (23)
Olimpiu Morutan (22)
Halil Dervişoğlu (21)

Yaş ortalaması: 23.1

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herif bizim Luyi' yi kolay harcar gibi...
Luyindama 'nın heybetini de hafife almayalım reis, Luyindama geldiğinden beri sanırım sayısız forvetle karşı karşıya oynadı da ikili mücadelelerde veya hava toplarında kimse onu sindiremedi sanırım

Şu herifle bir izlemek vardı, bir de bu 2000 'liymiş utanmadan 😄 hani en insan azmanı diyebileceğimiz forvetler Lukaku,Duván Zapata gibi adamlar bile 20 yaşında böyle bir kas yapısında değildi sanırım

Bellerin lacazette odegaard olayını yeni duyuyorum ne marjinal kulüpler var lan

La liga da transfer 20 dakika önce kapandı, Ama bildiğim kadarıyla free den oyuncu alabiliyorlar. Dolayısıyla Falcao transferinde bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Ligue 1 de 40 dakika sonra kapanacak. Zamalek'liler gidip yatmıştır, gece gece bu transferle mi uğraşacaklar.. Mustafa yarın geri döner..

Son düzenleme:
2 ayağıyla da çok sert şut atabilen ve hayvan gibi kafaya çıkabilen bir forvet sadece ceza sahası golcüsü olarak bile 15 eder bence. Pas alışverişi, atletikliği, takım oyunu gibi verileri kenara bırakıyorum. Bu adamdan bile kar edemiyoruz futbolcu öğütme makinesi hocamız sağolsun.
Geride abuk sabuk gereksiz pas yapıyoruz faturası Mustafa Mohammed e çıkıyor . Yazık

saat 00:00 ı geçti herhangi bi kap bildirimine maruz kalmadık henüz

Davşanınız nereye gitti lan açıklasanıza Mohammedi @Bordeaux, bu davşan kaplumbağayla olan yarışta da uyuyup kaybediyodu zaten yarışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt