Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah güzel bir kaleci alabiliriz. Muslera ile bu sezon cinayet olur.

1630445029726.webp

Sorun şu ki adamın bonservisini seninle sözleşme imzalamayı istemediği sürece alamazsın yani bu adam gitmek istediği sürece sen hiç para da kazanamayabilirsin.
Öyle birşey yok yahu, yapmış olduğun sözleşmenin içinde o da var. İyi o halde her önüne gelen çakallığın dibini yapsın kendini göstersin sonra ben istemedim ki diyip kaçsın gitsin.

Olabilir mi öyle bir olay.
Sana imzaladığı sözleşmede eğer bonservisi alınırsa gerekli maddeleri de içerir.

La liga da transfer 20 dakika önce kapandı, Ama bildiğim kadarıyla free den oyuncu alabiliyorlar. Dolayısıyla Falcao transferinde bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Ligue 1 de 40 dakika sonra kapanacak. Zamalek liler gidip yatmıştır, gece gece nu transferle mi uğraşacaklar.. Mustafa yarın geri döner..
Mustafa fransadami simdi

Falcao fesih olacaksa neden biz para ödeyelim sadece vallecano ödemez mi nevzat yine sıkıyo gibi

Bir de bizim muhabirlerin su lafina gicigim: oyuncu cok istedi o yuzden rakam dusuk gelebilir.

Kane de cok istedi Man City'yi ama herifler 170 milyon euro getirirsen kapi orada dedi. Sonuc: takimda kaldi.
Mbappe , Real'i istiyorum dedi. Kulubu getir 200 milyon euroyu dedi, olmadi. Sonuc: takimda kaldi.
Gedson Fernandes oyle. Benfica profesyonel oyuncusun hoca istedigi zaman oynatir, bir yere gitmiyorsun dediler takimda kaldi. Gedson gidip aglayacak mi simdi?

Biz niye Mostafa icin menajerine: 10 milyon euro getir istedigi takima transfer olsun diyemiyoruz? Dogru durust teklif yoksa takimda kalacak bu kadar basit. Sozlesme imzalarken iyi ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt