- 1 Ocak 2011
- 15.447
- 10.462
- 1.838
Ulan 30 sayfa geriden geliyorum umarim gecenin sonunda kimse gitmediye donmez olay ne falcao ne M.o gidecek gibi durmuyor suan 30 sayfa ilerde umarim kap aciklamasi vardir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suan neler konusuluyor bir bilsenUlan 30 sayfa geriden geliyorum umarim gecenin sonunda kimse gitmediye donmez olay ne falcao ne M.o gidecek gibi durmuyor suan 30 sayfa ilerde umarim kap aciklamasi vardir.
maaşının bir kısmını fesih ücreti olarak öderiz. üstünü rayo kontrat olarak verir. böylece toplamda bizde alacağı maaşı almış olurFalcao fesih olacaksa neden biz para ödeyelim sadece vallecano ödemez mi nevzat yine sıkıyo gibi
Yok sana gireriz renktaş ayıpsın:dkaldı zaten memnnsun inş birbirinizn içine girersiniz istanbulda kaslı kaslı inşallah
Neden ırkçılık? Neden siyahi diye dominant tarafı Lacazette diye adlandırıyorsun admin?Laca Odegaard'a saplamış ha
Bu Araplar nerden biliyormuş bu ilişkiyiHay ya![]()
Hmm.. koskoca a.k. denen çocuk sadece bu kadar artiz mi kiralayabilmiş?
Galasevgisi gibi konuşmuş
Arkadan sapladı diye adam mı gönderilir yav. LGBT gününde UEFA dahil hepsi şov yapmayı biliyor yalacazette'ye arkadan saplamis diyorlardi
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar güzel transferin içinde 31 yaşındaki Patrick van Aanholt 'un ne işi var aklım almıyor, sıkıntı şu yönetim göreve gelmeden önce de göreve geldikten sonra da adı bizimle anılan sol beklerin hiçbiri mutlu etmezdi bizi sanırım öyle saçma sapan bir sol-bek havuzu bulmuşuz kiBurak Elmas yönetiminin transferleri:
Barış Alper Yılmaz (21)
Alexandru Cicaldau (24)
Sacha Boey (21)
Patrick van Aanholt (30)
Berkan Kutlu (23)
Victor Nelsson (23)
Olimpiu Morutan (22)
Halil Dervişoğlu (21)
Yaş ortalaması: 23.1
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa fransadami simdi
Şu an transferi bıraktık. Arsenal artık masum değilmiş onu öğrendikUlan 30 sayfa geriden geliyorum umarim gecenin sonunda kimse gitmediye donmez olay ne falcao ne M.o gidecek gibi durmuyor suan 30 sayfa ilerde umarim kap aciklamasi vardir.
kim gidiyo ya 2 gündür araplar ve bu foruma bu ilişkiyi konuşp heycanlanıyor başka da bir şey olmuyoArkadan sapladı diye adam mı gönderilir yav. LGBT gününde UEFA dahil hepsi şov yapmayı biliyor ya
Tahmin benimkisiNeden ırkçılık? Neden siyahi diye dominant tarafı Lacazette diye adlandırıyorsun admin?