Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.908
- 8.587
- 2.068
Renkdaş bunların gol sevinci olan bir videoya bakmak lazımsuan neler konusuluyor bir bilsen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş bunların gol sevinci olan bir videoya bakmak lazımsuan neler konusuluyor bir bilsen
Ulan sanki D.Zapata gelecek
Babel - Donk ikileminde bunlar yaşandı zaten. Ömer Bayram da nasiplenmiş olabilir durumdan.Bize de böyle buldu mu affetmeyecek golcü lazı.
Kardeşim nasıl hocanız var sizin ya her sene 2şer 2şer forvet alıyorsunuzmateta gibi andaval çıkmaz insch
Ah ah 110. sayfadan sonra neler oldu neler bir bilsen...Aga alinti filan yapmayin bakmayacam 113. Sayfaya gelince gorucem ak mi karami umarim Falcaoda M.oda gitmistir .Bu saatten sonra M.o hic bir işe yaramaz olacak transferler M.o olayi yuzunden olmaz
Tamam da zorunlu satın alma diye bir madde olmadığı için futbolcunun haklarının daha esnek olduğunu düşünüyorum bizim yaptığımız sözleşmedeÖyle birşey yok yahu, yapmış olduğun sözleşmenin içinde o da var. İyi o halde her önüne gelen çakallığın dibini yapsın kendini göstersin sonra ben istemedim ki diyip kaçsın gitsin.
Olabilir mi öyle bir olay.
Sana imzaladığı sözleşmede eğer bonservisi alınırsa gerekli maddeleri de içerir.
Forvet lazım lacazetteyi de bize göndersinler tercihine göre saplatacak/saplatacak biri çıkar istanbulda. Olmadı derbiler var orada birkaç futbolcunun götünü elleyerek kendini datmin edebilir
Diagne de affetmez üstat yeterki denk getirsin, Arsenal istesin yüzerek gider bakBize de böyle buldu mu affetmeyecek golcü lazı.
Arkadaşlar herkesin tercihine saygı duyalım
Reis 39 yaşına geldi ama halen oynuyor,istikrar abidesi harika topçuBu arada bu Daryl Dike Fifa 2021 'de Akinfenwa 'yla birlikte oyunun en güçlü futbolcusuymuş
Ekli dosyayı görüntüle 137163
Forvet lazım lacazetteyi de bize göndersinler tercihine göre saplatacak/saplatacak biri çıkar istanbulda. Olmadı derbiler var orada birkaç futbolcunun götünü elleyerek kendini datmin edebilir