Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamed işinin iptal olmasına fena olmaz gözüyle bakıyordum da şuan bile doğru dürüst katkı alamıyorduk şimdi katkı almamız çok çok daha zor olacak.

İstediğiniz oldu, kutlayabilirsiniz o zaman. Transferi iptal oldu ama yeni bir krizimiz oldu yihuuuu

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Mohammed'e neden suç buluyoruz yahu.Adam bir gol kaçırdı diye fatih terim medyanın önünde milletin önüne attı adamı.Sonra da açıkça kızağa çekti.Ayrica yerine oynayan adamların ne goller kaçırıp lafı bile edilmediğini de gördü.Ben olsam bende gitmek isterim.Utanmasa bazıları terim haklı diyecek.Neyse Fatih Terim şu adamciliktan vazgeçip kucak açarsa ve taraftarda gerekeni yaparsa olay kapanır.Ancak ben F.Terim'den boyle aydın bir hareket beklemiyorum açıkçası.
Renktaş yanlı yorum yapıyorsun.tamam hoca aşırı tepki gösterdi bize öyle görünüyor belki de..içeride neler oldu mevzu ne biliyormusun.hemen kesin yargıya veriyorsun.MM ailesini İstanbula getirmedi..mental bir sorun var o da belli..ama yok hoca fırçaladı gitmek istedi bana doğru gelmiyor..luyindama da cok tepki gördü hocadan..hemen takımdan kopukluk gitmek istemeler bana çok masum görünmüyor..ki Mustafa potansiyeli olan bir futbolcu evet ama daha bir şey ispat etmedi.ama bu gitmek istemeler doğruysa eger dönmek istememek bunlar Mustafa nin ciddi sorunları olduğunu gösterir..onu mısırdan çekip alan da galatasaray iken 6 ayda böyle duruma gelmesi işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşündürüyor...

Kaan Ayhan
Okay yokuşlu
Gedson fernandes
İrfancan

Al bunları yabancı sınırı kalksın

1i gidiyor diğeri başliyor oyuncular mi sorunlu yoksa hoca mi anlamadim.

Fb galiba o dicki alacak. Niangi yalanlamislar

bizde
yedlin out

irfan
gedson
forvet
in yapip bitirmeliyiz

Ben öyle bir şey demedim.Sinirle anlık çıkabilir ama bu futbolcuya özel değildir.Koskoca bir camianın yükü omuzlarındayken insan adrenalinle kötü söz söyleyebilir.Biz bile ekrandan neler diyoruz.Ama hoca asla kişiye özel kötü bir muamele yapmaz.Zararı en çok kendine dokunur çünkü.
Bende sadece Mohamed icin yapiyor diye iddia da bulunmadim ki zaten? Her hoca anlik tepkiyle bazen boyle seyler edebilir ama genc futbolcularda biraz dozu kacirirsan o cocugun kafasi karismis olabilir bundan dolayi dedim. Zaten ayrilma sebebin tamamen oyuncuda aramak yerine biraz Terim aynaya baksin demek istedim cunku bu cocuk 6 ay once niye cok farkliydi simdi niye bu hale geldi? Asil konuyu oraya getirmek icin bunu ifade etmeye calisiyorum.

Gerçekten daha önce de Fatih Terim döneminde takımın karıştığı oldu ama en iyi yaptığı şey bu olayları çözmekti, ama özellikle son milli takım döneminde bu yetisini kaybetti resmen, eskiden Fatih Terim 'in olduğu yerde patron Fatih Terim 'di çok net şekilde ama o milli takım döneminde bir milli takım futbolcusu kamp yapılan yerde takım arkadaşının odasını basıp silahla tehdit ediyor. Milli takımın kaptanı uçakta gazeteci dövüyor, milli takımın en çok forma verdiği oyuncuları prim kavgasına tutuşuyor filan

Sadece son dönemde yaşadığımız Marcao & Kerem olayı ve Mostafa 'nın şu hali bile içeride işlerin iyi olmadığını gösteriyor

Bunun cok iyi bir arkadasi vardi ve akil hocasiydi o oldukten sonra oldu hersey

Mo davayi cakmiyor neler kaciracagini.
Öyle bi Takim kuruyouz hele ki gedson da gelirse. Kafasi calissa bu takimin 1ci forveti olmaya ugrasirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt