mustafa ozelinde,
kagit uzerinde,
*mevcut hocamiz
*oynattigi son sezonlarindaki oyun anlayisi
< ; *buna uygun ,uyan oyuncu secimleri...
ilk planda alinirken tipoloji olarak mustafa bu denklemde nerede. hocanin aciklamalari kapsaminda kanimca yoruma acik.
aldigin/aldirdigin oyuncuyu ilk planda 11 oynatip akabinde yedek kulubesinde tutuyorsan , memnun degilsindir performansindan veya takim oyununa efektliliginden veya kimya uyusmamisdir vbg seyler....
diger tarafta ,oyuncu da iskillenir, kariyer bazli dusunmek istemis olabilir hemen cikis yapayim yol yakinken diye dusunmus olabilir-hoca gecici sure burada olmadigina gore , oyuncu da saf degil tahminim.....
gelinen bu surecte kanimca elde kaldiysa ,bu dakikadan sonra katki vermesi fazla iyimser olur diye dusunuyorum. kaldiki her gol atmadigi dakika asiri strese girecektir <-> hocanin demecleri de bu baglamda itici guc degilde ters tepmis de olabilir oyuncu ozelinde....
gorunen son durum ; kotu yonetildi bu durum her iki taraf adina...
tahmnim , kaldigi ve oynadigi her mac oncesi ve sonrasi yazili gorsel haber olur bu konu ozelinde oyuncu ve hoca kaynakli gelgit ve aciklamalar....
*oyuncu kendisini *formamiza *ait *hissetmiyorsa da - ayrica, *ayrilmayi kafaya takmis ise - *teknik ekibin *kalirsa sayet kendisine forma verilip verilmemesi yoruma acik olur.......
sahsen on bolgede mevcut oyun kurgumuzda hangi tipoloji de oyuncumuzun yer almasini bazi mesajlarimda nacizane belirtmistim. mustafa bu denklemde benim adima diagne,halil den sonra gelir sayet kalirsa.
transfer geneline donersek;
halil 'in olmasi gunun en guzel haberi idi gelenler ozelinde.