Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Ne demiştimCagne :’(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demiştimCagne :’(
Momo için de olumlu bir hamle olabilir.elneny cekip onumuze bakalim diyecektim ama mumkunse o kitadan topcu almayalim 1 daha
Valla moralim bozuldu.Bende saf saf bize gelecek diye isim vermeden totem yapıyordum daha,kısmet değilmiş.Yalan yok, benim de aklimda vardi bir umit ediyordum belki son gun kimse almaz da bize duser diye ama dun gitti Milan'a maalesef.
Yedlin de kalmis takimda deniyor.
Gedson olmazsa diye bir şey yok. Gedson + bunlar şart. 6 no Taylan ile olmazGedson olmazsa bu isimlere hazırlıklı olalım;ElnenyKouyateNakambaOriol Romeu
Cikti aksam ustu. Benfica satmiyoruz demis.Gedson ile ilgili haber cikmadi
aslında 84'lü olduğu iddiası vardıBizim topcuydu diye kendime yediremedim ama bu falcao NET 40 yasinda
Bize gelmesini isterdimneyse bjk ye koysun bari
Forvet lazım lacazetteyi de bize göndersinler tercihine göre saplatacak/saplatacak biri çıkar istanbulda. Olmadı derbiler var orada birkaç futbolcunun götünü elleyerek kendini datmin edebilir
Bi ihtimal Babel-K.Paşa olabilir ama Babel de değişik emojiler paylaşıyor kaldım mı demek istiyor anlaşılmadıFalcao disinda giden olmadi ve olmaz artik
Bu demek oluyor ki tek bir yabanci transfer hakkimiz var Bunu bir sekilde kullanacagiz Orta sahaya