Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eteboyu aldınız , Yedlin niye almıyorsunuz kardeşim ?

Ayıp deel mi ?

cl listeleri ne zaman veriliyor ?

benfica gedson'un ismini verirse o zaman gedson defteri kapandı diyebiliriz. oradan bir oyuncuyu eksiltmek istemezler

avrupa maçlarında hiç oynatmadılar ama kadroya giriyordu. listeye yazılması muhtemel gibi

Bence gedson degil dieng gelecek. Cünkü daha cok 6 No pesindeler. Veya Baska 6 no.

Yalan yok Falcao denen itoğlu geldiğinde heyecanlanmıştım ben de, Drogba kadar olmasa da bu da işimize yarar diye.

Ama burada ilk önce Allah'ın sonra sizin huzurunuzda yemin ediyorum bundan sonra ben böyle içi geçmiş eski yıldızların transferine ölümüne karşıyım. Şu 2 sene de neler çektik neler şu geberesice Kolombiyalı yüzünden.

Bizden aldığın paralar haram zıkkım olsun.

o cins cins bakışları kufurden daha rahatsız edici

Hocanın tarzı sinirli. Ama aynı zamanda babacandır da. Eğer Mohamed sadece böyle bir şeye takıldıysa zayıf bir mentali varmış. Ama haber doğru mu bilmiyoruz. Her gördüğümüz tweete inanmamalıyız.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu falcao oyuncumuz olmakdan ciktigindan beri bana biraz 👌 gibiymis gibi geliyorda

cl listeleri ne zaman veriliyor ?

benfica gedson'un ismini verirse o zaman gedson defteri kapandı diyebiliriz. oradan bir oyuncuyu eksiltmek istemezler

avrupa maçlarında hiç oynatmadılar ama kadroya giriyordu. listeye yazılması muhtemel gibi
Aklıma Asamoah ı beklerken aldığımız o şok haber geldi,sonrasında ne Asamoah ın kariyeri rayında gitti ne de biz sol beki oturtabildik:cry:

İtalya Serie A şampiyonu Juventus, Şampiyonlar Ligi kadrosunu açıkladı.

Siyah-Beyazlılar Şampiyonlar Ligi listesine Galatasaray 'ın transferi için yoğun çaba harcadığı Ganalı futbolcu Kwadwo Asamoah da yer aldı. Ganalı futbolcunun Şampiyonlar Ligi listesinde yer alması transferin zora girdiği şekilde yorumlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt