Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar hariç 13 yabancı var olası zaten sadece Gedson alınabilir başka bir orta saha daha alınırsa, Okay,berkay,görkem gibi bir isim alınır

Listeyi yarın geceye kadar vereceğimizi düşünürsek, bugün ya da en geç yarın akşamüstüne kadar avrupa için düşünülen trasnfer(ler)i bitirmiş olmamız lazım. Sonra yetişmedi, faks bozuldu, UEFA kabul etmedi vs. olmasın. Sırf lig için düşünülen isimler için daha süre var sayılır.

Orta saha için hadi Taylan biraz daha tecrübeli yaptığı hataya rağmen ama mesela Berkan Kutlu Paşa maçında tek başına başladı ve direkt sırıttı o bölgede. Cicaldau yardım etmese hiç top çıkaramayacak. Kumaşı iyi çocuk ama Avrupa Ligi'ni kaldırması imkansız. Özgüveni az.

O neden orta saha için kalibresi Melo-Fernando aralığı olan, defansif olarak ısıran ama ofansif olarakta teknik kapasitesi yeterli, uzun kanat pası atacak ya da direkt forveti koşturacak toplar atabilen(ya da atmayı deneyen) adam lazım. Buna 6 deyin , 8 deyin bence önemi yok. Defansif oyunda 6 bölgesini destekleyecek(hava topu,göbekten geleni karşılayan) - ofansif oyunda defans ile 8 bölgesini bağlayan adam lazım. Gedson tam bu profil mi ? %100 olmasada kulübü , ligi , ülkeyi bildiği için en optimal aday. Olmaz ise sadece almak için brini almazlar umarım. O konuda da Burak Elmas'a güvenim var. Bizler kadar taraftar sayılacak bir adam diye bakıyorum. Biri alınmazsa oraya , sağlam sayılan her takımdan 3 -4 yeme ihtimalimiz olur.

2-8 Eylül arası iç trasnfer kısmında Babel / Emre Akababa / Emre Kılınç bir yerlere itelense çok hoş olur.

Marcao kaldı en azından şimdi takıma kazandırılıp Nelsson ile müthiş ikili yapılmalı

Boey
Berkan
Nelsson
Cicaldau
Morutan
Barış
Halil

bu isimlerin toplam maaşı Falcao kadar yapmıyor muhtemelen müthiş iş

Bir tek Elneny kaldı sanırım
Onunla ilgili ciddi girişim görebiliriz gün içinde

Önümüzdeki yıl erken seçim olursa rte yabancı sınırı için fazla direnemez hatta uğraşmaz hem.nihattan hem yabancı sınırından kurtulabiliriz

Babel gitmezse her maç sahada görücez yine Kasımpaşa almıyor mu bunu ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir regista lazim bize.. her baski yedigimizde yuregim agzima geliyo. Hoca pas oyunundan da vazgecmiyo.

%100 - bence saha içerisinde *kaptan* rolünde arada uyaran "Hadi Beyler" gazını verecek adam da bence yok. Muslera kaptan olabilir ama benec büyük mental çöküşü var onun. Marke edilen Taylan'a pas vermesi, her aut atışında ceza sahası içinden Luyindama vs ile oynamamız ve anında baskı yememiz PSV maçından beri apaçık ortada.

Kim ne derse desin bizim stoperler sağ ayak Nelsson , sol ayak Marcao olmak zorunda. Marcao'nun durumu yüzünden Luyindama bence gönderilmedi hatta. Alpaslan güzel yedek bu bölge için.(hatta sağ bek içinde). Onların önünde topu alıp oyun yapcak orta saha lazım bize.(hatta iki diyeceğim ama bakınca çok fazla adamda var orda)

Fatih Terim'in de biraz gençleşiyoruz projeyiz havasını sürekli basına konuşmak yerine , skor bulunca kontrol oyununu oturtması lazım. (Bakınız: Cicaldau çıkınca Paşa maçı). Gene panikle Babel Feguli sal , gol gelirse gelir mantalitesi olmaz artık. Ben olsam Babel'i almayıp Feguliyi ortada tutar , Morutan'ı tam sağ kanada atardım Paşa maçında. (Boey hiç çıkamadı bile ikinci yarı baskıdan).

Takım kağıt üzerinde iyi ama sağlam bir kimya oluşması lazım topçular arasında. Kimin nerde ne yapabildiğini saha içinde tüm takım bilmeli.

Ben dün MM için uçak bileti ayrılmış fakat uçağa binmemiş daha önce binip binmediği de bilinmiyormuş diye bir haber paylaşmıştım adam uçağa bindi gitti dendi.

Falcao avukatları çağrılmış karşılıklı fesih görüşmeleri için dedim bu adamları nerden buluyorsunuz takip ediyorsunuz bunlara inanacak ne yaşadınız denildi burada .

Screenshot_1.jpg

Sonuç olarak adamların dedikleri çıktı. MM konusunda üzüldüm ama inşallah toparlarlar.

Mustafa'nın motivasyonunu mutlaka artırmamız lazım
Eğer ki Mısırlı Elneny'i kadromuza katarsak Mustafa'ya hem iletişim anlamında bir katkısı olur hem de bu son transfer olayını bir nebze unutmasına yardımcı olabilir.

Eski nöbeti okudumda baya kafayi yemissiniz xd
bASKanim özel haletti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt