Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dün MM için uçak bileti ayrılmış fakat uçağa binmemiş daha önce binip binmediği de bilinmiyormuş diye bir haber paylaşmıştım adam uçağa bindi gitti dendi.

Falcao avukatları çağrılmış karşılıklı fesih görüşmeleri için dedim bu adamları nerden buluyorsunuz takip ediyorsunuz bunlara inanacak ne yaşadınız denildi burada .

Ekli dosyayı görüntüle 137221

Sonuç olarak adamların dedikleri çıktı. MM konusunda üzüldüm ama inşallah toparlarlar.

Falcaonun sozlesmesinin feshedilmesi hepimizi soke etti gercekten kimse beklemiyordu

Mustafa'nın motivasyonunu mutlaka artırmamız lazım
Eğer ki Mısırlı Elneny'i kadromuza katarsak Mustafa'ya hem iletişim anlamında bir katkısı olur hem de bu son transfer olayını bir nebze unutmasına yardımcı olabilir.

Ocak ta gider Momo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa’nın bonservisini alıp 5 yıllık sözleşme imzalasınlar. Bir samimi muhabbete bir içten sarılmaya bakar. Koca koca adamlar ama daha 23 yaşında, bizim ülkemiz de Bu yaşta hala üniversite sınavlarına hazırlanan gençler var, bu adam farklı bir ülkeye farklı bir kültüre alışmaya geldi.

Eğer ki Mısırlı Elneny'i kadromuza katarsak Mustafa'ya hem iletişim anlamında bir katkısı olur hem de bu son transfer olayını bir nebze unutmasına yardımcı olabilir.

Ben meselenin çözümünü goller atarak sağlar diye düşünüyordum ,terimin garezi olduğunu varsayarsak dahi.ama terimin kıymetlimiz kazanacağız sözünden sonra satışa göndermemiz felan.muhammedten daha bişey beklemem bekleyemem.sorun gol atmak koşmak değil çocuk emin olmuş bizde bi geleceğinin olmamasına.öyle görünüyor.çok kötü yönetildi mustafa meselesi hemde çok çok kötü.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle katılıyorum. Hatta Diagne piyasası olsun diye adamın yedeklenmesine uyuz olanlardan biriyim. Diagne'ye gelen şansların yarısı Mustafaya denk gelemedi bir türlü.

Mustafa açısından bakıyorum. Devre arasında geldim, gol vs taraftar beni sevdi. Sezon bitti benim bonservisi almadılar , üstüne Diagne geldi ilk 11 başlıyor önümde sürekli. Böyle bakınca adamın gitmek istemesine,ailesini buraya getirmemesine(okuduklarıma göre bu) çok itiraz edemiyorum bir açıdan.

Kesinlikle geri kazanılmalı ne olursa olsun. Bonservisini satmak için değil, ödüllendirmek için almak lazım ve bunuda FT'nin adama hissettirmesi lazım.

Marcaonun kalması pek iyi olmadı bence keremle marcao barismadan bu olay sürdürülemez medya sürekli üzerine gidecek marcaonun

Şu Marcao olayını çözerler. Takımlarda birbirlerinin eşlerine yazan oluyorda orta yolu buluyorlar, bunların ki kavga barıştırmak bir araya getirmek bu kadar zor olmamalı.

evet şörlot bonservisi alınmadan gitti diye hatılıyorum.. belki de böyle bir kural yoktur..
Sanırım şöyle halloldu.
Bonservis sahibi kulüp te artı para kazanacağını gördüğü için Trabzonspor ile anlaşma yapıp, oyuncuyu kendisi satıp bonservis ücretinin bir kısmını da Trabzonspora ödemeyi kabul etti.
Böylece hem Trabzonspor para kazandı hem de asıl bonsrvis sahibi Trabzonun opsiyonundan daha fazla para kazanmış oldu...

Marcaonun kalması pek iyi olmadı bence keremle marcao barismadan bu olay sürdürülemez medya sürekli üzerine gidecek marcaonun

Ben tam tersini düşünüyorum. Tekrar takıma monte edildiğinde "iyi ki yollamamışız" dedirtmesini bekliyorum ben. (tabii cezasından sonra form tuttuğunu, boş vaktini çöpe atmadığını varsayarsak)

Türk medyası konuşur , başka bir olay olunca konuştuğunu unutur. Galatasaray camiası 5 IQ seviyesinde olan yerli medya ile etkilenmemesi lazım. Sporcusundan tut her çalışanına kadar. O nedenle "Bu bizim iç meselemiz" mantığında yaklaşması başkanın Marcao konusuna benim hoşuma gitti.

2 eylülü 3 eylüle bağlayan gece liste teslimi için son tarih değil mi
Yani daha 40 saate yakın zaman var

ADS de Balotelli bir iki haftaya paket olur.
Şimdiden Diagne yi verelim onlara.
Balotelliden sonra ilkokul çocuğu gibi uslu görünür onlara....

Bugün fazla hareketlilik olmaz gelenler açısından. Yarın gece yarısında liste verileceği olursa yarın resmi bişeyler olur.

Sanırım şöyle halloldu.
Bonservis sahibi kulüp te artı para kazanacağını gördüğü için Trabzonspor ile anlaşma yapıp, oyuncuyu kendisi satıp bonservis ücretinin bir kısmını da Trabzonspora ödemeyi kabul etti.
Böylece hem Trabzonspor para kazandı hem de asıl bonsrvis sahibi Trabzonun opsiyonundan daha fazla para kazanmış oldu...
Sorloth da belirli maçtan sonra bonservisi trabzona geçiyordu o sayida tamamlanmadigi için bonservisi palace klubundeydi ama kiralik olarak da trabzondaydi o yuzden leibzig her ikisiyle de anlasdi ve oyuncuyu aldi.

Geçen senenin 2. Yarısındaki kadroya göre gidenler ve gelenleri karşılaştıralım.

Kaleci
Okan Koçuk - ?
Eğer İrfancan gelirse kalite artışı olur yedek kaleci gelmediği takdirde Muslera'nın da formsuzluğu ve yaşı düşünülünce kaleci mevkisinde bir güç kaybı söz konusu.

Stoper
Ryan Donk - Victor Nelsson
Ozornwafor - Alpaslan Öztürk
Stoper mevkisinde gidenlerin yerine gelenler daha kaliteli ve Luyindama da daha formda.

Sağ Bek
Şener Özbayraklı - ?
Martin Linnes - Sacha Boey
Sağ bekde de kalite artmış gibi görünüyor. Şener yerine altyapıdan Mahmutu kazanmak yeterli olacaktır.

Sol Bek
Emre Taşdemir - ?
Marcelo Saracchi - Patrick Van Aanholt
Sol bekte Van Aanholt konusunda kararsızım. Burada gerçek bir kalite artışı yaşadığımızı düşünmüyorum. Emre Taşdemir yerine Ömer Bayram kaydırıldı takım içinden ama Bek rotasyonumuzun zayıf olduğunu düşünüyorum.

Orta Saha
Gedson Fernandes - Berkan Kutlu
Etebo - Aytaç Kara
Belhanda - Alexandru Cicaldau
Orta sahada şu anki kadro ile gerçek bir güçlenmeden bahsedemeyiz. Hatta Gedson gelmezse güçsüzleştiğini bile söyleyebilirim. Gedson geldiği takdirde güçlenen mevkilerden biri olacaktır. Ayrıca rotasyon imkanımız artmış olacaktır.

Kanat
Henry Onyekuru - Olympiu Morutan + Barış Alper Yılmaz
Babelin de gideceği konuşuluyor. Bence Barış Alper'in Babel'den, Morutan'ın Onyekuru'dan eksiği yok. Ben kanatlardan ümitliyim bu sene. Hatta Yunus Akgün'e de şans verilmesini isterdim.

Forvet
Radamel Falcao - Mbaye Diagne
Bu mevkide de bence Diagne Premier lig sonrası iyi döndüğü için genel bir kalite artışı var diyebiliriz ancak Mostafa Mohammed'deki düşüş çok göze çarpıyor. Muhammed geri kazanılamadığı takdirde ciddi bir güç kaybı yaşayacağımızı düşünüyorum bu mevkide. Halil zaten vardı geri geldi o yüzden yukarı yazmadım.

Uzun lafın kısası İrfancan + Yedek Sol Bek + Gedson gelirse, Mostafa Mohammed'i ve Marcao'yu kazanırsak son 6 haftayı kazanan 2. Yarıda 5 puanlık farkı kapatan kadroyu daha ileri taşımış olacağız.

Ben Fatih Hoca'dan geçen sezon hiç memnun değildim ancak yönetim ile arasındaki sorunlar ve hakkını savunan bir yönetimin olmaması çok saha dışına itti. Bu sezon geçen seneye göre kalite artışı yaşadığımız yerlerden belki de en önemlisi ise başkan ve yönetimimiz düşünüyor. İnşallah güzel bir futbol sezonu ile ligde şampiyonluğa ulaşacağız. Galatasaray hayal edenlerin ve inananların takımı. Negatif düşünmek için hiç bir neden yok. Geçen seneye göre çok daha iyi olacağız.

Caicara kadro dışı kalmışken Yedlin’i almaz mı bizden Başak ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt