Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir yabancı daha postalamalıyız

bir yabancı orta saha gelir ve transferi kapatırsak kalan kontenjanı olası devre arası transferi için boş tutmaktan yanayım.

babel'i uğurlayabiliriz umarım.

Ali Naci kıçından sallamıyorsa Gedson’a 10 milyon vermişiz Benfica vermemiş diyor. Biz bu Benfica’ya bişey yaptık herhalde.

konu ne ara benim kiz kardesime geldi? ne alakasi var Allah askina? adamin kültürü farkli onla birlikte yasayan/yasayacak kadinlarin farkli. herkes mutluysa sanane bu durumdan?
onun kulturu bu olabilir. galatasaray'ın kulturu bu degil. her turlu carpıklıga kultur diye eyvallah diyeceksek isimiz var. benim galatasaraylılıgım bu degil.

Darısı öbür R ye

1630491562568.webp

Yahu yapın 15+2 milyonluk bir teklif Gedsona, battı balık yan gider, şu ufak şikecilerin ağzı açık kalsın biraz varsa 18 milyonları alsınlar
Hodri meydan

Bu isin sonunda Gedson'u yedek kulubesinde curutecekler yillarca, sozlesmesi bitince belese alacagiz. Inat etti adamlar. Psg Mbappe RM olayi gibi.

üstat eskiden çok kovalardım da şimdi bu hesabı takip ediyorum sadece anında paylaşıyor herif tavsiye ederim
şimdi biraz baktım dış basın ve yabancı muhabirlerin haberlerini paylaşıyor bu arkadaş..baya da paylaşım sıklığı fazla gibi...doğru bilgi açısından faydalı bir adres teşekkürler üstad.(y)

onun kulturu bu olabilir. galatasaray'ın kulturu bu degil. her turlu carpıklıga kultur diye eyvallah diyeceksek isimiz var. benim galatasaraylılıgım bu degil.
international bir ekibiz. cok farkli insanlar bu kulübü seviyor farkli topcular geliyo ve gidiyo. cagneyi bende sevmem önemli olan birine saygisizlik falan yapmamasi. özel hayati kimseyi ilgilendirmez. ister dini nedenlerle 4 kadinla yasar ister dinsiz olur 5 6 kadinla yasar veya tek kadinla yasar. benimde düsüncem böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt