Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
yokBjk elnenye teklif mi yapmış fabrizio yazmışmı öyle bişey
Gedsonla elnenyi bizim almamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yokBjk elnenye teklif mi yapmış fabrizio yazmışmı öyle bişey
Gedsonla elnenyi bizim almamız lazım
onun kulturu bu olabilir. galatasaray'ın kulturu bu degil. her turlu carpıklıga kultur diye eyvallah diyeceksek isimiz var. benim galatasaraylılıgım bu degil.konu ne ara benim kiz kardesime geldi? ne alakasi var Allah askina? adamin kültürü farkli onla birlikte yasayan/yasayacak kadinlarin farkli. herkes mutluysa sanane bu durumdan?
Seri abartı olmaz mı yavelneny gedson seri
meroyu almışız h.o
ben ne dedimMero degil mi bu
meroyu almışız h.o
Yazdigini okumadimben ne dedim
şimdi biraz baktım dış basın ve yabancı muhabirlerin haberlerini paylaşıyor bu arkadaş..baya da paylaşım sıklığı fazla gibi...doğru bilgi açısından faydalı bir adres teşekkürler üstad.üstat eskiden çok kovalardım da şimdi bu hesabı takip ediyorum sadece anında paylaşıyor herif tavsiye ederim
x.com
twitter.com
olmaz rotasyon dar hala. covidi sakatlığı cezası varSeri abartı olmaz mı yav
international bir ekibiz. cok farkli insanlar bu kulübü seviyor farkli topcular geliyo ve gidiyo. cagneyi bende sevmem önemli olan birine saygisizlik falan yapmamasi. özel hayati kimseyi ilgilendirmez. ister dini nedenlerle 4 kadinla yasar ister dinsiz olur 5 6 kadinla yasar veya tek kadinla yasar. benimde düsüncem böyleonun kulturu bu olabilir. galatasaray'ın kulturu bu degil. her turlu carpıklıga kultur diye eyvallah diyeceksek isimiz var. benim galatasaraylılıgım bu degil.
Çok büyük para ve bizi aşar. 10 milyon bile aşar.Yahu yapın 15+2 milyonluk bir teklif Gedsona, battı balık yan gider, şu ufak şikecilerin ağzı açık kalsın biraz varsa 18 milyonları alsınlar
Hodri meydan
Birlesip Marcao'yu dövecekler
Yazdigini okumadim
Mero nedir