Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.882
- 7.493
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon bitti önümüze bakalımbu sezon da çöpe gitti

Bakmadim bakmakta istemem.Illede uefa icin adam bakmaya gerek yok.5 atarlarsada kaderimize razi oluruz.No panikSen lazionun kadrosuna baktınmı hiç
Gedson yada x os gelmezde taylanla fegle oynarsak her atağı gol yiyerek savuşturacağımızı ve fark yeme olasılığımızın farkında değilmisiniz
Arenada 5 tane ye bak bakalım ft ve tibünler nasıl kapışıyo bayır aşağı gidiyoruz
www.instagram.com
Vegani Diagne ile degis, listem o durBabel
Diagne
Kel
Amerikalı vegan
Müzmin sakat ya orada değişen birşey olmaz,adamlar bilerek aldılar zaten belli 2 sezondur durumu.Reklam amaçlı bile almış olabilirler.Bakalim El Tigre ne yapacak Rayo'da, sakatlik fantazileri devam edecek mi? Takipcisi olacağiz.
Başlarına ne geleceğini bilmiyor tabii garipler.
Aaaa Renkdaş olur mu, Lacazette Tren yapmiş, Diagnede Şeriatçı oldu. Özet bu son 20 Sayfaninsaatlerdir nöbete girmiyorum hala bişey olmamış
Yalnız bizdeki bu cenabetlikle orda sezonu full oynayıp 15 gol filan atarsa zerre şaşırmam.Müzmin sakat ya orada değişen birşey olmaz,adamlar bilerek aldılar zaten belli 2 sezondur durumu.Reklam amaçlı bile almış olabilirler.
Bu arada Falcao'nun yaş küçültme mevzusu doğru olabilir adam çok fena çöktü.
Ekin Bey Lutfenozel hayata saygıyla ne ilgisi var bunun
diagne bitmistir benim icin
seriatcı bir pislik oldugunu bilmiyordum